Captură cu multe grade la Ghidigeni! Transport de rachiu, deturnat de poliţişti

Captură cu multe grade la Ghidigeni! Transport de rachiu, deturnat de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un localnic din Ghidigeni a rămas fără producţia de ţuică după ce poliţiştii de la Tecuci i-au făcut un flagrant pe marginea drumului. Ofiţerii Biroului de Investigare Fraude l-au oprit în trafic pe Ion B., de 48 de ani, având informaţii că acesta transporta alcool fără acte de provenienţă, pentru a-l pune ulterior în vânzare.

"În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturismul respectiv 11 bidoane din plastic, de 20 litri fiecare, pline cu un lichid incolor care emana vapori de alcool şi pentru care conducătorul auto nu a prezentat niciun document de provenienţă", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Întreaga cantitate de 220 de litri, a fost ridicată de poliţişti pentru a fi predată Direcţiei Regionale Vamale Galaţi în scopul prelevării probelor. Specialiştii vor stabili gradul de alcool şi valoarea taxelor şi impozitelor aplicabile. Nici maşina bărbatului nu a scăpat de sechestru, aceasta fiind indisponibilizată de poliţişti pentru continuarea cercetărilor. Ion M. s-a ales cu dosar penal pentru deţinere şi transport de produse accizabile, în afara unui antrepozit fiscal, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal.

Citit 2580 ori Ultima modificare Joi, 27 Septembrie 2012 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.