UPDATE - Accident în care au fost implicate două tramvaie - Cinci persoane au fost rănite
Foto: Foto: Vasile Caburgan

UPDATE - Accident în care au fost implicate două tramvaie - Cinci persoane au fost rănite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.15 - Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei unui vatman

Reprezentanţii Transurb susţin că impactul s-a produs pe fondul neatenţiei unuia dintre vatmani şi că accidentul a fost unul uşor, una dintre garnituri continuându-şi cursa.

"Cele două tramvaie circulau unul după celălalt. Vatmanul primului tramvai a oprit la semafor, în vreme ce vatmaniţa care conducea al doilea tramvai a apăsat pe acceleraţie, încercând probabil să forţeze trecerea. Accidentul nu a fost unul grav, iar primul tramvai şi-a continuat traseul fără probleme. Cel de-al doilea tramvai se retrage acum către depou", a declarat Genica Totolici, directoarea Transurb Galaţi.

Potrivit aceleiaşi surse, tramvaiele erau verificate din punct de vedere tehnic, astfel de revizii făcându-se zilnic, înainte de plecarea în cursă. "Şoferii şi vatmanii sunt verificaţi cu alcooltest-ul înainte de plecarea în cursă şi nu se poate pune problema consumului de alcool, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o femeie. Vom face o anchetă proprie în acest caz şi vom lua deciziile care se impun în astfel de situaţii", a mai declarat Totolici.

 


UPDATE ORA 11.50 - Cinci persoane au fost rănite

 

Potrivit reprezentanţilor IPJ, unul dintre tramvaie, care oprise la culoarea roşie a semaforului, a fost lovit din spate de un al doilea tramvai. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei defecţiuni la sistemul de frânare al celui de-al doilea tramvai. În urma accidentului, cinci persoane au suferit diverse traumatisme şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei".

Potrivit medicilor, toţi cei cinci răniţi sunt în stare bună, neavând traumatisme grave.


În urmă cu câteva minute a avut loc un accident în care au fost implicate două tramvaie. Evenimenul s-a produs la intersecţia străzilor Siderurgiştilor şi Doja. În acest moment, nu se poate preciza dacă există victime. Vom reveni cu amănunte.

Citit 5213 ori Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2012 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.