Un nou episod din telenovela Solidaritatea

Un nou episod din telenovela Solidaritatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gâlceava din interiorul sindicatului Solidaritatea pare a avea punctul culminant chiar astăzi. Începând de la ora 9:00 vor fi deschise lucrările adunării generale a sindicatului amintit mai sus. Mai bine spus, este vorba despre Adunarea Generală organizată de către liderul contestat Gheorghe Tiber.

Facem această precizare pentru că în interiorul aceluiaşi sindicat mai există o grupare, cea coordonată de către Ilinca Diaconu, care a organizat deja o astfel de şedinţă, despre care spune că a fost statutară şi că a generat deja efecte.

Cum episoadele trecute ale acestei "idile cu năbădăi" nu au făcut altceva decât să încurce şi mai mult iţele scandalului, este de aşteptat ca efectele să fie aceleaşi şi de această dată.

"Adunarea Generală va avea loc chiar dacă adversarii noştri au încercat să dezinformeze sindicaliştii, cărora le-au spus că întrunirea nu va mai ave loc. Încearcă prin metodele lor să împiedice desfăşurarea în condiţii optime a acestei adunări", a declarat Tiber, care a continuat spunând că la şedinţa cu pricina vor participa 111 delegaţi (n.r. cei care au drept de vot), dar că sunt aşteptaţi să ia parte toţi sindicaliştii Solidarităţii, cu excepţia celor excluşi şi suspendaţi.

Şedinţele nu sunt singurul câmp de bătălie pentru cei doi lideri controversaţi, Ilinca Diaconu şi Gheorghe Tiber. La finele săptămânii trecute, reprezentaţii celor doi s-au confruntat şi în instanţă, acolo unde unii contestă legalitatea deciziilor luate de către ceilalţi.

Citit 1032 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.