Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Un electrician în vârstă de 60 de ani, angajat al firmei de construcţii gălăţene Vega 93, este internat în comă, într-un spital din Bucureşti, după ce a suferit un accident în timpul orelor de muncă. "Accidentul a avut loc vineri, la ora 14.30. Bărbatul a alunecat de pe o scară improvizată şi a căzut de la o înălţime de 2.30 metri, în interiorul hotelului Faleza. În urma căzăturii, el a suferit mai multe traumatisme la cap şi torace. O echipă mixtă formată din inspectori ITM şi poliţişti s-a deplasat la faţa locului, pentru constatarea condiţiilor exacte ale accidentului. În mometul de faţă ancheta este continuată de o comisie internă din cadrul firmei", a explicat Ionel Petrea, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi.
Un echipaj al SMURD i-a oferit victimei primele îngrijirile medicale, înainte de a o transporta la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. În urma unor investigaţii clinice rapide, şi pentru că bărbatul se afla într-o stare de comă, medicii au stabilit transportul de urgenţă la Bucureşti, cu un elicopter aparţinând tot SMURD.

Citit 2338 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2012 13:11

2 comentarii

 • postat de diana Joi, 01 Noiembrie 2012 13:33 Link la comentariu
  0
  0

  Nici o ancheta si nici o potentiala amenda aplicata societatii nu va alunga durerea din sufletele baietilor pricinuita de moartea tatalui lor, survenita la cateva zile dupa acel accident ! :( Dumnezeu sa-l odihneasca ! sunt curioasa cum se termina aceasta ancheta la vega... o moarte stupida...pt ca unii nu sunt in stare sa acorde interes pentru conditiile de munca in care lucram !!!!

  Raportează
 • postat de sema Luni, 22 Octombrie 2012 15:52 Link la comentariu
  0
  0

  si ionel petrea ,inspectorul inspectiei teritoriale de munca in afara de a incepe o ancheta ce face?
  stie dansul ce tragedie este cu securitatea muncii in combinat?
  dar in valea orasului la depozitele agrogal stie? dar peste tot unde te duci in afara poate de damen stie dansul la ce sunt oamenii constransi sa faca?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.