Un elev de 17 ani din Mediaş a bătut un profesor în şcoală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un elev în vârstă de 17 ani de la un liceu din Mediaş este acuzat că a bătut un profesor în cabinetul directorului unităţii de învăţământ, în prezenţa mai multor cadre didactice, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Română, cu o zi în urmă un profesor de la o unitate de învăţământ din Mediaş a mers la sediul Poliţiei din oraş, reclamând că a fost agresat de către un elev.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că este vorba despre un elev în vârstă de 17 ani care, după ce a deranjat ora respectivului cadru didactic, a fost chemat în consiliul profesoral împreună cu tatăl său, pentru o consiliere. Această consiliere s-a desfăşurat în cabinetul directorului, în prezenţa mai multor profesori, a tatălui elevului şi a şefului clasei din care face parte acesta.

Pe fondul tensiunilor create, profesorul ar fi fost lovit cu pumnul în faţă de către elev, precizeză sursa citată.

Profesorul a fost îndrumat să se prezinte la Serviciul de Urgenţe şi la Cabinetul de Medicină Legală, pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a obţine un certificat medico-legal, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate să se facă încadrarea faptei în cazul elevului.

Citit 1228 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.