UPDATE Hoţii au fugit cu mărunţişul din tonomatul de cafea al PD-L-iştilor

UPDATE Hoţii au fugit cu mărunţişul din tonomatul de cafea al PD-L-iştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.00 - Din câte se pare, cei care au spart sediul PD-L Galaţi nu au fost deloc interesaţi de conţinutul actelor sensibile ce s-ar fi putut găsi în respectiva locaţie. Conform oficialilor partidului, aceştia au plecat de acolo numai cu bunuri materiale. Doru Resmeriţă, preşedintele organizaţiei Municipale Galaţi, a declarat: "Au fost nişte hoţi, pe care nu îi interesa partea de conţinut a actelor din respectivul sediu. Au furat două televizoare şi două monitoare de calculator".

Culmea este că inclusiv oamenii partidului pot fi traşi la răspundere pentru acest jaf.

"Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă despre pătrunderea fără drept a unor persoane în sediul unei formaţiuni politice din Galaţi. În acest moment facem cercetări, pentru a stabili cu exactitate ce s-a furat de acolo. Facem precizarea că nu este prima dată când acest sediu este spart. S-a mai întâmplat la începutul acestui an, iar atunci poliţia le-a pus în vedere proprietarilor că au obligaţia, prin lege să îşi protejeze bunurile. În cazul în care se va demonstra că şi aceştia sunt responsabili, pot fi sancţionaţi conform legii", a spus Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei gălăţene.

Pe lângă electronice, hoţii au mai furat ceva. Conform surselor oficiale, aceştia ar fi spart inclusiv mărunţişul din tonomatul de cafea aflat în interiorul sediului.


Jale mare în politica gălăţeană. Duminică dimineaţă, hoţii au spart sediul principal al PD-L din Galaţi. În acest moment ancheta oamenilor legii este în plină desfăşurare, toţi cei responsabili de respectiva clădire fiind luaţi la întrebări.

Conform primelor informaţii, hoţii au furat două televizoare şi un monitor LCD, documentele existente în sediu nefiind atinse.

Citit 2578 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2012 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.