Un muncitor a căzut de la peste 12 metri înălţime, în cartierul Micro 17
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Un muncitor a căzut de la peste 12 metri înălţime, în cartierul Micro 17
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un muncitor în vârstă de 24 de ani a căzut de pe schelă, de la o înălţime de peste 12 metri. Tânărul, angajat al unei firme de construcţii gălăţene, făcea parte dintr-o echipă care efectua o lucrare de hidroizolaţie la etajul al patrulea al unui bloc din cartierul Micro 17. Întâmplarea a avut loc joi, în jurul orei 14,00. Accidentul a survenit în momentul în care, după ce au finalizat lucrarea, muncitorii au început să coboare ustensilele la sol. Atunci, bărbatul de 24 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Un coleg, ,martor la eveniment, a sunat imediat la 112. "La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale şi a transportat-o la spital. Din primele cercetări a rezultat faptul că tânărul purta un echipament de protecţie, care nu era însă ataşat la schelă. S-a format o echipă mixtă, din inspectori ai ITM şi poliţişti de la Secţia 3, care va analiza condiţiile exacte ale producerii accidentului", a explicat Ionel Petrea, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi.
La Spitalul Judeţean, gălăţeanul a fost dus mai întâi la camera de Stabilizare. După ce funcţiile vitale i-au fost asigurate, pacientul a fost internat în secţia Anestezie - Terapie Intensivă, de unde a fost transferat, câteva ore mai târziu, în secţia de Neurochirurgie. El este ţinut în permanenţă sub supraveghere medicală.

Citit 3113 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 22:18

3 comentarii

 • postat de miki
  Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 23:05
  Scuze...Cosamin !
  0
  0
  Raportează
 • postat de miki
  Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 23:03
  Bai obositule de Petrea ....tot timpul apari in presa si in foto ! Iesi odata la pensie si lasa-ne comunistule ! Pari tu un legist,dar esti corupt si invechit ! De obicei subordonatii tai fac controale la societatile mici pe care nu-i iarta decat cu amenzi ! Duceti-va si pe la firmele mari de unde iti iei dreptul (gen Coasmin ) unde mucesc aia ca sclavii ore la greu peste program si ia masuri .
  0
  0
  Raportează
 • postat de om bun
  Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 21:43
  Cum e vorba de un accident de munca, cum apare fotografia activistului Ionel Petrea...e drept acum "om de bine". Nu aveti si o fotografie mai veche, de prin 1985, cand in timpul vizitei la Galati a cuplului Ceausescu, acest propagandist al comitetului municipal statea in Dacia din fata ARO-ului prezidential, cu o portavoce in mana si dadea tonul la scandari pentru multimea aliniata disciplinat pe trotuare pe Domneasca ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.