Duel în stradă, în faţa Penitenciarului! Un bărbat a fost atacat cu cuţitul de o familie rivală

Duel în stradă, în faţa Penitenciarului! Un bărbat a fost atacat cu cuţitul de o familie rivală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Constantin Avădanei, un gălăţean de 47 de ani, susţine că a trecut prin momente de coşmar marţi la prânz, în timp ce se deplasa pe strada Traian. Totul i s-a tras de la un conflict în urma căruia membrii unei familii l-au agresat în plină stradă. "Mă duceam la TBC, că am fetele internate acolo. Pe Traian, în faţa Penitenciarului, m-am întâlnit cu Marghioala Şerban şi cu încă un băiat, cred că ginerele ei. El mi-a dat cu o cărămidă în cap, iar ea a vrut să dea cu cuţitul. Când am ridicat mâna să mă apăr, m-a tăiat la mână. Mi-au luat şi 200 de lei", susţine Avădanei.

Omul susţine sus şi tare că totul i s-a tras de la casa de pe Traian în care a fost chiriaş până nu demult şi din care a fost evacuat din cauza datoriilor. "Au boală pe mine că umblu pe la Primărie să îmi dea altă locuinţă", motivează bărbatul atacul a cărui ţintă a fost.

Constantin Avădanei a ajuns la Spitalul de Urgenţă, medicii internându-l în secţia de chirurgie plastică. "Acest pacient a fost internat cu o plagă tăiată în palma stângă, fiind afectat şi nervul din zona respectivă. Probabil va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru refacerea părţilor afectate. Traumatismul cranian minor nu a necesitat un tratament deosebit", a precizat dr. Lucia Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Avădanei nu a mai fost la fel de pornit când a venit vorba să facă plângere la poliţie. "Persoanele indicate ca agresoare au reclamat la poliţie că victima le-a furat bunuri din casă. Aceasta din urmă a declarat că nu va face plângere pentru lovire dacă nu va fi reclamat oficial pentru furt", a punctat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 1863 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.