Beat mort, dar hotărât! Un gălăţean a încercat să fure o maşină chiar de sub nasul proprietarei!

Beat mort, dar hotărât! Un gălăţean a încercat să fure o maşină chiar de sub nasul proprietarei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spectacol la limita dintre râs şi plâns oferit de un gălăţean de 32 de ani, care a fost prins de jandarmi în timp ce se chinuia să plece din Gara Barboşi cu maşina unei femei. Aceasta a fost cea care a dat alarma în momentul în care a văzut că în maşina sa, un VW Golf parcat în vecinătatea unei case, se află un individ necunoscut. Bănuind că este vorba despre un hoţ, femeia a sesizat poliţia. Jandarmii, aflaţi într-o misiune mixtă de patrulare cu oamenii de la Secţia 3, au ajuns la faţa locului şi au văzut cum în maşina indicată de femei se lăfăia un individ bine ameţit de alcool. Alături de autoturismul a cărui portieră din stânga faţă avea geamul spart, o sticlă goală de bere, cu fundul spart, şi o bucată de cârpă stăteau mărturie pentru modul în care individul reuşise să pătrundă în maşină.

"S-a procedat la somarea bărbatului şi extragerea lui din maşină, totodată stabilindu-se şi identitatea în persoana numitului Petrică I., de 32 ani, din Galaţi. Totodată, în interiorul autoturismului s-a observat că bordul era desfăcut iar firele pregătite pentru a putea fi pornită maşina. Fiind întrebat despre motivul prezenţei sale în autoturism şi a faptului că geamul portierei şi bordul maşinii este spart, Petrică le-a declarat verbal jandarmilor că îşi uitase cheia de la maşină acasă", a precizat plt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Hoţul beţiv a fost dat în vileag şi de vecinii păgubitei, care au confirmat faptul că l-au văzut în timp ce se chinuia să pornească maşina fără cheie. De aici şi până la dosarul penal pentru tentativă de furt calificat nu a mai fost decât un pas. Petrică I. a ajuns pe mâna poliţiştilor, care vor continua cercetările.

Citit 2258 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.