Avarie pe strada Tecuci. Un şuvoi de apă curge spre Piaţa Centrală
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Avarie pe strada Tecuci. Un şuvoi de apă curge spre Piaţa Centrală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apa ţâşneşte din asfalt la Tecuci 145. Avaria s-a produs chiar în punctul în care pe strada cu sens unic începe coborârea către strada Traian, aşa că toată apa care iese din subteran se scurge spre Piaţa Centrală. Traficul rutier de pe Tecuci nu este afectat, şuvoiul scurgându-se pe lângă bordura de pe latura dreaptă a străzii. Locul din care ţâşneşte apa a fost semnalizat de către lucrătorii Apă Canal, care au făcut săpături pentru a localiza avaria.

„Avaria s-a produs azi-noapte (luni spre marţi, n.r.) pe strada Tecuci, la numărul 145. Se lucrează de dimineaţă la decopertarea perimetrului în care s-a produs avaria, pentru a se putea realiza intervenţia”, a declarat, marţi dimineaţă, directorul tehnic-producţie al societăţii Apă Canal, Niţă Podaru.

Cu puţin timp în urmă, purtătorul de cuvânt al operatorului de alimentare cu apă, Cornelia Arnăutu, a precizat că avaria a fost localizată şi că, pentru a putea fi remediată, circa 30 de case de pe Tecuci ar putea rămâne fără apă după prânz. „Avaria s-a produs pe conducta de apă DN 150, chiar la îmbinarea branşamentului aferent imobilului de la adresa Tecuci 145. Furnizarea de apă către 30 de imobile de pe Tecuci, între bulevardul George Coşbuc şi strada Alexandru Cernat, a fost oprită între orele 9.30 şi 10.00, atunci când s-a făcut constatarea, şi ar putea fi oprită din nou după ora 12.00, tot pentru o jumătate de oră, pentru a fi montat un colier şi a încheia astfel intervenţia”, a explicat Cornelia Arnăutu.

La ora actuală, scurgerile de apă de pe Tecuci nu mai sunt accidentale, ci controlate. „Echipa de intervenţia a dat drumul la hidranţi pentru a spăla conducta de apa murdară”, a explicat purtătorul de cuvânt al societăţii Apă Canal.

Citit 3033 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2012 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.