Pagube colaterale: Candidaţii la parlamentare, răvăşiţi de vijelie (GALERIE FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Pagube colaterale: Candidaţii la parlamentare, răvăşiţi de vijelie (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eugen Durbacă - spânzurat cu capul în jos, Florin Pâslaru - atârnând într-o rână, Lăcrămioara Stavire prăvălită peste Nicuşor Ciumacenco, Aurel Nechita - mototolit pe linia de tramvai, Lucreţia Roşca şi Aurel Stancu măturând carosabilul… aşa au ajuns afişele candidaţilor la alegerile parlamentare după ce vântul şi ploaia cu cod galben le-a ciufulit. Ca şi în vară, când furtuna a pus la pământ zeci ce panouri electorale neautorizate şi i-a smotocit pe candidaţii cu mult tupeu şi puţin bun-simţ, stihiile naturii le-au aplicat o corecţie zdravănă candidaţilor care şi-au cocoţat afişele pe toţi stâlpii, fără să întrebe, fără să ceară voie şi fără să plătească ce era de achitat către bugetul local. Cele mai avariate au fost afişele PP-DD, materialele fiind de calitate îndoielnică. Potrivit Primăriei, două echipe ale Transurb au intervenit şi au îndepărtat bannerele şi afişe care încurcau sau obturau circulaţia mijloacelor de transport în comun. Rămâne de văzut cât de repede se vor simţi echipele de campanie ale pretendenţilor la parlamentare să refacă imaginea afectată a candidaţilor lor şi să îndepărteze afişele şi bannerele smulse. Purtătorii de cuvânt al USL şi ARD au promis că vor întrepta situaţia. Să vedem!Citit 1915 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 16:47

10 comentarii

 • postat de Pt. pupincouuristul basist @stefan badita
  Marți, 04 Decembrie 2012 15:23
  @badita , de basistii tai, pe care-i poupi in couur toata ziua si 12 ore noaptea, nu spui nimic ???
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 04 Decembrie 2012 06:14
  Cu tot riscul de a fi injurat ,ma rog sa o tina Dumnezeu tot intr-o vantoasa care sa-i dea jos de pe stalpi si din buletinele de vot .Nici unul (multi si din cauza formatiuniei pe listele careia se afla )nu merita sa stea cocotat pe stalpi si in parlament. Traiasca vijelia darmatoare la urne....
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Marți, 04 Decembrie 2012 00:00
  Durbacă se învârte ca un pește în bol, căci în sondaje a căzut în gol!

  Se citește disperarea pe chipurile celor din PC Galați, căci nici PSD-ul și nici PNL-ul, nu îl ajută pe Durbacă să crească în sondaje, deși a început campania cu 71%, acum după 3 săptămâni mai are doar 38%. Surse sigure din cadrul celorlalte 3 partide ale USL-ului, adică PSD, PNL și UNPR, au răspuns clar la întrebarea despre Eugen Durbacă din PC: „NU ÎL DORIM, ESTE MULT MAI CORUPT DECÂT ALȚI CANDIDAȚI, TRAGE IMAGINEA PARLAMENTULUI ÎN JOS ȘI NU NE AJUTĂ CU NIMIC. NU VREM SĂ NE PĂTĂM ALIANȚA CU UN NUME DE CARE SE LEAGĂ AVIASANUL, DISTRUGEREA ASPECTULUI MUNICIPIULUI NOSTRU, ÎMBOGĂȚIREA RAPIDĂ, ETC. LA EL, TOATE SUNT EVIDENTE ȘI CAUTĂ IMUNITATE”

  PC-iștii din anumite funcții știu clar care va fi soarta lor, dacă Durbacă nu iese senator!

  Anumiți directori din PC, cum ar fi cazul celor de la Transurb și Gospodărire Urbană, știu că dacă Durbacă nu iese senator și Ciucă deputat, zilele lor sunt numărate, iar PC-ul la Galați, se va duce pe conductă în hazna. Disperarea este atât de mare, încât mașinile de intervenție ale regiei de transport erau ținute ocupate cu mutarea de panouri de pe unii stâlpi, pe alții, au fost mutate bannere electorale ale candidaților PP-DD Stancu Aurel și Marin Ștefănel Dan, fără nicio înștiințare, se dă mită electorală constând în EXCURSII LA MĂNĂSTIRI DOAR PENTRU CEI DIN COLEGIUL 8 DEPUTAT ȘI 4 SENAT, mâncărică, treninguri, rulete, ghiozdane, etc, toate fiind sub egida: EUGEN DURBACĂ, singurul candidat USL, care dă mită. Acum este limpede, de ce USL-ul nu-l vrea pe Durbacă Senator!

  Lui Durbacă i-a murit papagalul, după ultimele sondaje!

  Aflat în cursă directă cu candidatul PP-DD, Stancu Aurel pentru un loc în Senatul României, Eugen Durbacă, a cam fost lăsat de către papagal, după ce în ultimele sondaje, comandate de USL, a strâns doar 38%. Candidatul PC, se lăuda la începutul campaniei, că nu va pronunța numele vreunui adversar, căci îi zdrobește. Dar de când Durbacă este presat cu Aviasanul (la fel ca și în vară la locale) și cătușele se apropie, gura lui a cam început să moară, USL-așii nu vor să se păteze cu un candidat băgat în scandaluri și care le poate aduce o ditamai gaură neagră pe imaginea lor șifonată destul de oameni precum Gigi Becali, Victor Ciorbea, Florin Pâslaru, Victor Ponta, Dan Voiculescu, Bogdan Ciucă sau Petre Roman.
  0
  0
  Raportează
 • postat de VOMIT PE TOTI PISHATII DIN POLITICA
  Luni, 03 Decembrie 2012 22:21
  TOTI PISHATII SI VOMITATII PE TOTI STALPII
  DACA AS AVEA O PUTERE SA-I ALINIEZ PE TOTI SI SA VOMIT O ZI INTREAGA PE TOTI SI SA MA PISH PE EI .
  SI ASTA NUMA SA MA RAZBUN PENTRU CAT S-A FURAT IN TARA ASTA SI IN ORASUL ASTA CARE ARATA CA DUPA RAZBOI
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Luni, 03 Decembrie 2012 20:57
  Asa ii sta cel mai bine hotului... cu capul in jos!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Luni, 03 Decembrie 2012 20:02
  am dreptul dupa atia timp in care mi-ati zimbit si promis marea cu sare sa cer si o tusiera pe linga stampila si buletinele de vot in cabina ? asta pentru ca am de pus stampile la greu, ii votez pe toti. si ei sint preocupati de soarta mea si imi promit de 22 de ani numai bine. toti. eu de ce sa nu le fiu recunoscator. tuturor celor de pe buletine. asa fac, le multumesc tuturor si le dau votul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Luni, 03 Decembrie 2012 19:51
  Azi dimineata pe Florin Paslaru, la Potcoava de Aur, il tavaleau toate masinile. Dumnezeu nu bate cu paru'.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Luni, 03 Decembrie 2012 19:47
  eu nu inteleg de ce legea ma obliga sa le vad fetele rinjite si aranjate in photoshop. nu e stilp in orasul asta pe artere circulate de care sa nu fie atirnati "artistii" a vremurilor, politicieni mincinosi si fara scrupuli ,imbogatiti si purtatori de mizerie pentru cei de rind, pe care ii inseala la fiecare alegeri. DUMNEZEU a indeplinit ceea ce multi cetateni isi doreau, dar nu permite legea. a indepartat toate fetele mincinoase. multumesc DOAMNE. nu mai sint nevoit sa-l vad pe durbaca la trezire, numai stiu ce politicieni rinjiti in drum spre servici, alti politicieni cind ies la plimbare cu sotia...etc. dar mai lasati-ma in pace cu propaganda voastra mincinoasa. va platesc toate darile la milimetru, voi de ce imi otraviti viata? sint obligat sa va suport....?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu cu cine votez , hic...?
  Luni, 03 Decembrie 2012 19:18
  Deci exista ,un Dumnezeu pe lumea aceasta , care sa ii pedepseasca macar asa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ely
  Luni, 03 Decembrie 2012 17:00
  Ce mai cauta hotul ala de Durbaca????? Huuuuuuuuuuuuuuuaaa!!! Mai are de facut un peco, ceva....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.