UPDATE Gălăţenii beneficiază şi joi de transport gratuit cu Transurb
Foto: Foto: Marius Chiriliuc

UPDATE Gălăţenii beneficiază şi joi de transport gratuit cu Transurb
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 17.00 - La solicitarea primarului Marius Stan, Transurb va efectua şi joi (13 decembrie), curse gratuite pentru gălăţeni. Totodată, Primăria Municipiului Galaţi face apel către posesorii de autoturisme care pot evita deplasările cu propriul autovehicul să folosească mijloacele de transport în comun şi, în cazul proprietarilor de autoturisme care deţin şi garaje, să le folosească, eliberând parcările din cartiere.

Dacă însă şi Transurb ar avea mijloace de transport suficiente şi decente…


 

Pentru a uşura intervenţia utilajelor de deszăpăzire şi aşa insuficiente care acţionează pentru degajarea arterelor din municipiul Galaţi, primarul Marius Stan a luat decizia să asigure gratuit transportul gălăţenilor cu autobuzele şi troleibuzele Transurb, până când problemele cauzate de ninsoare vor fi rezolvate.

Această măsură a fost luată în speranţa că gălăţenii îţi vor lăsa maşinile persoanele acasă, iar utilajele Ecosal vor putea astfel să acţioneze în voie pe străzile Galaţiului.

Totuşi, la primele ore ale acestei zile, mijloacele de transport în comun ale Societăţii Transurb s-au dovedit a fi insuficiente. Gălăţenii au aşteptat în staţii şi câte 30 de minute pentru a se putea urca într-un autobuz sau troleibuz. 

Citit 6829 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.