Revelion cu Sandra şi stele ale muzicii populare, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor

Revelion cu Sandra şi stele ale muzicii populare, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

  • Gheorghe Zamfir, Daniela Condurache şi Nicolae Furdui Iancu vor petrece noaptea dintre ani la Galaţi

Sandra, Deniz Cem din Turcia şi Cpt Jack sunt vedetele internaţionale care vor concerta pentru gălăţeni în noaptea dintre ani, la revelionul public care va începe la ora 21.00, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor. Lor li se vor alătura staruri incontestabile ale muzicii româneşti - Daniela Condurache, Nicolae Furdui Iancu, Gheorghe Zamfir, orchestra “Dunărea”, pentru iubitorii de folclor, dar şi Pact by Leo Iorga şi Adrian Ordean. La miezul nopţii, un foc de artificii pe muzică va saluta intrarea în 2013. Onorariul Sandrei se ridică la 40.000 de euro.

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, care a anunţat programul din noaptea de Revelion şi din zilele care îl preced a mărturisit că şi-ar fi dorit mult mai mult: „O ambiţie mai mare decât posibilităţile noastre - un revelion cu Jean Michel Jarre în stradă - era un eveniment de excepţie! Dar din păcate pentru noi timpul nu ne-a permis. Artiştii mari au programul antamat, ca să nu mai spun şi preţul - un milion de euro. Dar poate o facem la anul sau peste doi ani. Şi dacă nu va fi Jarre, va fi ceva de maniera asta”, a spus Marius Stan. Edilul a explicat, cu scuzele de rigoare, şi de ce toate evenimentele, de la Serbările Galaţiului încoace au fost anunţate în ultima clipă: „Toate formalităţile, contractele s-au făcut în timp extrem de scurt, motiv pentru care nu am putut să ieşim să anunţăm ceva cât nu era parafată înţelegerea de un contract”.

Poftiţi la pomana porcului!

Nu uitaţi că astăzi, de la ora 12.00, pe platoul Sălii Sporturilor vom sărbători Ignatul. Primăria îi aşteaptă pe pofticioşi cu 300 de metri de cârnaţi şi 3.000 de porţii de tochitură, plus jumătate de tonă de mămăliguţă. Cine e în post, poate să ia pentru acasă!

Vineri, în acelaşi loc, se împodobeşte bradul, vine Moş Crăciun, şi va fi inaugurată butaforia “Galaţiul de altădată”, cu faţadele a patru clădiri emblematice pentru oraşul nostru: Bursa din Galaţi, Casa Sacomanu, Casa Helder şi Teatrul Papadopol.

Sâmbătă, ştiţi deja, cântă Ştefan Bănică Jr., iar duminică este electro-hip-hop cu DJ de top, jocuri de lasere şi focuri de artificii.

 

Citit 5388 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Decembrie 2012 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.