Captură de Crăciun! Un Mercedes blindat cu ţigări a fost oprit în vamă

Captură de Crăciun! Un Mercedes blindat cu ţigări a fost oprit în vamă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amatorii de ţigări moldoveneşti au rămas cu buza umflată de Crăciun după ce poliţiştii de frontieră au reţinut în vamă o încărcătură de peste 10.000 de ţigări de contrabandă. Marfa, adusă din ţara vecină de un basarabean, se afla ascunsă într-un autoturism şi urma să fie distribuită pe piaţa neagră din Galaţi cu ocazia sărbătorilor. Mercedesul condus de moldovean de 47 de ani a fost supus unui control amănunţit în punctul de trecere a frontierei Galaţi Rutier, poliţiştii şi vameşii descoperind, în roata de rezervă şi sub scutul de protecţie al maşinii 10.660 de ţigarete marca Winston, fabricate în Republica Moldova. Întrucât marfa nu fusese declarată la controlul vamal, autorităţile au confiscat tutunul în valoare de 2.409 lei, iar pe basarabean l-au amendat cu 5.000 de lei. Mai mult, contrabandistul de peste Prut are mari şanse să nu mai pună piciorul în România prea curând, poliţiştii demarând procedurile pentru a-i anula viza.

Citit 1638 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2012 15:17

4 comentarii

 • postat de iulian popa
  Marți, 01 Ianuarie 2013 14:02
  sunteti penibili scriind asemenea reportaje in vl sau poate voi traiti pe alta lume :))))))))))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de un comerciant
  Vineri, 28 Decembrie 2012 15:59
  Asa-i salariatule......mergi in incinta depozitului angro de pe soseaua de centura si in apropierea dep.angro Daniel SRL o sa gesesti tuciurii care vand tigari de contrabanda de mult timp fara ca nimeni sa-i deranjeze.Zvonuri de pe acolo auzite spun ca cineva ii protejeaza !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IOIO
  Joi, 27 Decembrie 2012 22:10
  10.000 de TIGARETE :))))))))))))))))). TREBUIA TRANSFORMATE INPARTICULE DE TUTUN SA PARA MAI MULTE
  0
  0
  Raportează
 • postat de salariat fumator praduitor din Sidex
  Joi, 27 Decembrie 2012 20:48
  Vreti sa ne omorati cu totii ? De ani de zile cumparam tigari din astea de la niste tigani care vand cantitati industriale la poarta principala a combinatului si nu s-a sesizat nimeni pana acum.Ce aveti cu ei ? Fac parte din alt clan ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.