Sărbători ratate pentru unii dintre gălăţeni, în urma unor incendii şi explozii

Sărbători ratate pentru unii dintre gălăţeni, în urma unor incendii şi explozii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi gălăţeni îşi vor aminti cu groază de aceste Sărbători, deoarece au rămas fără agoniseala de o viaţă. Neatenţia şi improvizaţiile au cauzat mai multe evenimente neplăcute în ultimele zile. Astfel, în prima zi de Crăciun, pompierii gălăţeni au fost solicitaţi pentru o intervenţie la Tecuci. Acolo a explodat un apartament, din cauza unor scăpări de gaze pricinuite de o improvizaţie la instalaţia ce deservea un aragaz. "În urma acestui incident, o persoană a fost rănită", a explicat căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectopratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

În aceiaşi zi, pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu în Galaţi, mai exact pe strada Regiment 11 Siret. Din cauza unei candele a ars un apartament din blocul E4. "A fost distrus un televizor, dar şi mobila din apartament. În urma acestui eveniment, proprietara apartamentului a suferit arsuri de gradul I pe ambele mâini", a mai declarat Eugen Chiriţă.

De asemenea, în a doua zi de Crăciun a fost distrusă aproape în totalitate o casă din Priponeşti. "Acolo aui ars 120 de metri pătraţi de acoperiş, dar şi mobila din două camere", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Din câte se pare, şi la Priponeşti cauza incendiului a fost reprezentată de o lumânare.

Alcool şi câini

În perioada Sărbătorilor, angajaţii SMURD au avut parte de 51 de intervenţii, cele mai multe fiind cauzate de intoxicaţiile etanolice. Totuşi, în Ajunul Crăciunului, angajaii ISU au avut parte şi de o intervenţie ceva mai ciudată. Aceştia au fost solicitaţi pentru a salva un căţeluş ce căzuse într-un cavou situat în Cimitirul Eternitatea din Galaţi. "Din fericire, misiunea a fost un succes", a mai spus Eugen Chiriţă.

Citit 1476 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2012 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.