Peste 2.000 de locuri de cazare la mare, disponibile prin programul Litoralul pentru toţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral a lansat, miercuri, a patra ediţie a programului "Litoralul pentru toţi", care se va desfăşura între 4 mai şi 15 iunie, perioadă în care sunt disponibile peste 2.000 de locuri de cazare la Mamaia, Eforie, Venus, Jupiter şi Vama Veche.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei, Corina Martin, în perioda derulării programului vor fi disponibile peste 2.000 de locuri de cazare în hoteluri de patru stele, trei stele, două stele şi o stea, aflate în staţiunile Mamaia, Eforie, Venus, Jupiter şi Vama Veche.

"Perioada de derulare a programului este 4 mai - 15 iunie, cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai ", a afirmat Corina Martin, care a precizat că până în prezent s-au înscris în ediţia de primăvară a programului un număr de 21 de hoteluri.

"Lista este în continuare deschisă deoarece se vor primi noi înscrieri de hoteluri prin patronatele membre ale Asociatiei Litoral, printre care Asociaţia Patronală Mamaia şi Asociaţia Patronatului din Turism Parthenopolis Costineşti", a mai declarat Corina Martin.

Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare, şi care includ TVA şi comisionul de 10 la sută cedat agenţiilor de turism, sunt de 150 de lei/ sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 250 de lei/ sejurul la hotel de două stele, 350 de lei/ sejurul la un hotel de trei stele, respectiv, 470 de lei/ sejurul la un hotel de patru stele. Pentru unităţile de cazare de două, trei şi patru stele, oferta are şi micul dejun inclus.

Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse în vânzare în agenţiile de turism din toată ţara.

Citit 965 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.