Din cauza gerului, trenurile circulă cu viteze reduse în Regionala Galaţi şi au întârzieri
Foto: Foto: surse on-line

Din cauza gerului, trenurile circulă cu viteze reduse în Regionala Galaţi şi au întârzieri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gerul îngreunează circulaţia feroviară în Regionala noastră. Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, CFR a introdus, joi dimineaţă, restricţii de viteză pe mai multe porţiuni de cale ferată din regiune, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

“Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu restricţii de viteză între staţiile Adjud şi Ghimeş (50 km/h), Adjud şi Buzău (50 km/h), Buzău şi Făurei (30 km/h) şi Mărăşeşti - Tecuci - Lieşti (50 km/h)”, a anunţat compania de cale ferată.

Pentru că circulă cu viteze reduse, trenurile ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 50 de minute, potrivit CFR.

La nivel naţional nu sunt linii închise, dar circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Citit 1559 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 10:13

7 comentarii

 • postat de flo
  Joi, 10 Ianuarie 2013 18:15
  30 km/h, acum iarna.... ca oricum vara se circula cu 40 km/h!! Si ne miram ca cfr-ul are ,,trenuri" de cate UN VAGON!!!! Asa cum este pe Galati-Marasesti! Declarati-va faliti si lasatii pe altii sa se ocupe de asta!!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Onofrei Serrgiu-Gabriel
  Joi, 10 Ianuarie 2013 17:30
  @ ALFAR
  Bai taratura, ce sa ceri unor panarame si derbedei ca alde tine?...Nimic!... Traieste loaza in mediocritate si fara identitate...Pai asta inseamna profesionalism adevarat BOULE DE BALTA ce esti: cand scribolosesti un articol si vrei sa vorbesti despre Regionala Galati, apoi posteaza dracului o poza cu zona respectiva -feroviar vorbind- nu aruncand poze de prin Ungaria ...Da, sunt pensionat pe caz de boli-nervoase, bravo mie. Dupa cateva pastile si-o cura la Amara m-am vindecat. TU insa avortonule, de PROSTIE nu te vei vindeca in veci, prostule de bauni!!! Ai grija mamelucule sa nu te asficiezi cumva...ca de prost ce esti, uiti si ce urmeaza dupa expiratie si daca nu ai...,,cartea tehnica" a corpului uman...nu stii ca trebuie sa si inspiri si mori....BOULE! Daca nu ai prospectul corpului uman, mergi la Muzeul Antipa din Bucuresti sa-ti printeze ei un exemplar...eventual doua ca de bpu si loaza ce esti uiti unde-l pui pe primul.
  As fi curios bai taratura daca ai avea sange in ,,oghele" sa-mi spui chestiunile de mai inainte si personal in fata....Ai tupeu??? Bai sunteti cativa postaci aici care pe langa faptul ca sunteti fricosi precum iepurii anemici, mai aveti si tupeu de soarece in acvariu: injurati pisica bazandu-va pe o STICLA ce va desparte de ea! Va dati mari ciumeci si periculosi cand in realitate va e frica sa va postati numele si prenumele REALE de fricosi si LASI! Maimutoiule...
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 10 Ianuarie 2013 16:59
  Viteza de 30 Km/h ,cat un docar cu doi cai buni , rad si curcile de Romanica . Segmentul de cale ferata Buzau-Faurei este cumva in programul european TINA ? Adio si un praz verde ,la asemenea viteze de circulatie cedati terenul sa se construiasca autostrazi .....
  0
  0
  Raportează
 • postat de culi
  Joi, 10 Ianuarie 2013 16:35
  Inteleg cauzele obiective dar cum motivati D le jurnalist viteza pe timp de vara ?!!!!!???D v de la viata libera constat in fiecare saptamana ca scrieti ceva negru pe alb ca nu cumva sa fiti concediati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ALFAR
  Joi, 10 Ianuarie 2013 12:04
  Conteaza ce tren e in poza??? Eu credeam ca e nasol ca intirzie trenurile...
  Nu toata lumea e pensionata pe caz de boli nervoase, Onofrei!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Onofrei Sergiu-Gabriel
  Joi, 10 Ianuarie 2013 11:31
  Interesanta fotografie....Ma mir ca nu ati postat o fotografie din...Bangladesch sau Congo! Bai frate, este vorba de Regionala Galati da??? Profesionistii lui peste',...in fotografie nu nunai ca apare alta tara ( dupa locomotiva as zice ca Ungaria iar trenul din imagine este ,,Ister"-472 BUCURESTI NORD ---Brasov---Simeria--Deva---Arad/Curtici--- Lokoshaza---Bekescsaba--- BUDAPEST-Keleti. Bai cand va veti profesionaliza ca adevarati ziaristi ori nu...scribaci de provincie???
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vali
  Joi, 10 Ianuarie 2013 11:28
  in anul 3100 en se va inaugura si la noi o linie de tren de mare viteza pe relatia Galati-Bucuresti care va parcurge distanta in maxim 45 de min!
  Pana atunci spor la inghetat in cele peste 4 ore de mers pe aceasta distanta!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.