Ambulanţă blocată la Suceveni din cauza ninsorii

Ambulanţă blocată la Suceveni din cauza ninsorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza drumului blocat de zăpadă, un echipaj al Ambulanţei nu a putut interveni joi noaptea în cazul unui bătrân din comuna Suceveni. "Echipajul medical a rămas blocat timp de aproximativ trei ore. În tot acest timp, o asistentă din comună i-a acordat pacientului primul ajutor. Acesta era hipertensiv şi avea o hemoragie nazală", a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul SJA Galaţi.

Citit 1166 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2013 15:20

3 comentarii

 • postat de Basa Lidia
  Duminică, 13 Ianuarie 2013 17:00
  draga redactie asemenea probleme au fost din totdeauna,va pot spune ca sunt probleme grave pentru anumite fam. de nevoiasi care nu vor sa fie vazute de nimeni de la conducere.daca ati putea sa faceti un sondaj fara a anunta sosirea dv. in loc.ar putea iesi multe lucruri la iveala.v-as fi recunoscatoare daca numele meu ramane in anonimat,va multumesc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de romica
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 01:36
  de ce trebuie sa facem atatea sesizari ca pe timp de iarna este foarte greu de ajuns in suceveni? oare chear nu vede nimeni situatia din aceasta comuna uitata de lume .rusine tuturor autoritatilor cu drept de raspundere fata de acei batrani din comuna SUCEVENI ce seau pus votul pe numele vostru.atentie primaria SUCEVENI de la ROGOJENI si pana la esirea din SUCEVENI catre BANEASA nu se poate merge nici cu piciorul dar cu masina. nu mai zic de interiorul comunei arata jalnic.pacat de cum arata comuna SUCEVENI odata.Halal de cei ce o conduc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ana
  Vineri, 11 Ianuarie 2013 17:37
  dar ce facem cand in localitate nu exista o asistenta????
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.