Mircea Ispas a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Mircea Ispas a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mircea Ispas, până de curând director de producţie la societatea edilitară de distribuţie a apei calde şi a căldurii, Apaterm, a fost numit director interimar la nou-înfiinţata Calorgal, care va prelua activitatea falimentarei Apaterm, a anunţat, luni, Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Membru al aceluiaşi partid (PNL) care l-a propulsat la Primărie pe edilul-şef Marius Stan, Mircea Ispas are 50 de ani şi o experienţă de peste două decenii în domeniul termoficării. Inginer de profesie, el a absolvit Facultatea de Mecanică, Specializarea Maşini Termice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” în anul 1987 şi, în 1990, a început să lucreze la Întreprinderea Judeţeană de Gospodărire Comunală şi Locativă (IJGCL) – Secţia Termoficare, care ulterior s-a desprins şi a devenit societate de sine stătătoare (Apaterm), aflată în subordinea Consiliului Local Galaţi.

Mircea Ispas va asigura interimatul la conducerea Calorgal până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului. Între timp, Ispas va gestiona întreaga activitate de transferare a contractelor cu furnizorii şi cu clienţii, de la Apaterm, la Calorgal. De altfel, încheierea de noi contracte între noul operator de distribuţie a apei calde şi a căldurii şi consumatorii din Galaţi începe chiar săptămâna asta şi urmează să se încheie în februarie, atunci când Calorgal va începe efectiv să furnizeze apă caldă şi căldură, a precizat Primăria.

Citit 3582 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2013 14:58

5 comentarii

 • postat de Bine, frumos, totuși sistemul actual nu este viabil fiind foarte, foarte energofag.
  Marți, 15 Ianuarie 2013 14:02
  Domnul Ispas pare și chiar cred că are ,,acoperire'' prin pregătirea de specialitate, dar nu-l ajută sistemul de producere a energiei termice ce este vechi, energofag, conceput pentru o altă scară foarte largă din acea perioadă, fie ea și comunistă(la comun). Nu mai sistemul de distribuție de sute de kilometri unde ,,agentul termic'' este fugărit de nici el, agentul, nu mai știe pe unde să se ducă, de ajunge epuizat în calorifer. Eu cred că până nu se aduce focarul, producerea agentului termic lângă consumator, cât mai aproape posibil, nu se rezolvă cu pierderile mari inevitabile ce se pot vedea cu ochiul liber prin pământul dezghețat de conducte și chiar de căței comunitari ce stau și dorm pe pământul sau capacele ce iradiază căldură din pierderile țevilor. Mai ușor este să plimbi gazul la centrale zonale de cartier, cvartal, blocuri decât să fugărești agentul termic într-un labirint de sute de kilometri de țevărie.
  0
  1
  Raportează
 • postat de ella
  Marți, 15 Ianuarie 2013 10:52
  E un om de milioane.Sper sa faca acele contracte individuale si atunci cind cei pai platnici vor si taiati de la utilitati,aceasta noua societate sa mearga bine.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Emil
  Marți, 15 Ianuarie 2013 01:37
  E un director O.K, o numire excelenta pentru Galati.
  0
  1
  Raportează
 • postat de conu leonida
  Luni, 14 Ianuarie 2013 21:44
  la multi ani si la mai mare domnu' sefu'!!
  atlanticus
  0
  1
  Raportează
 • postat de Cineva
  Luni, 14 Ianuarie 2013 18:07
  L-am cunoscut personal pe Dl Ispas , un adevarat domn . Felicitari si sper sa fie mai bine pentru toata lumea , in general pt galatenii beneficiari de serviciile Calorgal. Numai bine va doresc dle Ispas, sa va fie intr-un ceas bun, era si timpu" lol.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.