Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Un tânăr de 19 ani din Galaţi are mari şanse să îşi petreacă următorii ani după gratii, el fiind identificat ca autor a numeroase infracţiuni în ultimele şase luni. Poliţiştii au demonstrat că el este autor atât al mai multor distrugeri de maşini, dar şi a unor furturi rămase iniţial cu autor necunoscut. Suspectul a ajuns la poliţie după ce o patrulă a Secţiei 2 l-a depistat pe strada Nae Leonard, bănuindu-l că a tăiat toate anvelopele de la un autoturism parcat. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că tânărul mai comisese încă patru asemenea fapte în intervalul septembrie-noiembrie.
"Poliţiştii au mai stabilit că tânărul împreună cu alţi cinci adolescenţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, toţi din Galaţi sunt suspectaţi că în ziua de 27 noiembrie 2012 au sustras un telefon mobil, în valoare de 800 lei, de la un bărbat de 29 ani, din Galaţi, iar în noaptea de 4 spre 5 ianuarie au pătruns într-un garaj din apropierea Şcolii nr. 13, de unde au sustras mai multe baxuri cu ulei, băuturi alcoolice şi răcoritoare", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Toţi cei şase tineri au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei pentru arestare.

Citit 1379 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 16:34

2 comentarii

 • postat de Pentru Comisarul dobitoc Joi, 17 Ianuarie 2013 13:46 Link la comentariu
  0
  0

  Si ce daca erau parcate pe "trotuarul din fata blocului" ?
  Le-ai facut tu loc de parcare si nu stiam eu?

  Raportează
 • postat de Comisarul Moldovan Miercuri, 16 Ianuarie 2013 22:32 Link la comentariu
  0
  0

  Opa, ia uite ce parcheaza galatenii in garaje:baxuri de ulei si de bautura! Adica sa intelegem ca era depozit clandestin acolo? Banuiesc ca proprietarul va fi despagubit cu paguba la pret cu adaos comercial si fara bon fiscal...Masinile erau parcate pe trotuarul din fata blocului probabil...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.