În loc de flori, bătaie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, o gălăţeancă de 50 de ani a încasat-o serios, se pare, chiar de la soţul ei. Bărbatul şi-a ieşit din fire şi s-a hotărât să îi aplice tovarăşei sale de viaţă o corecţie deloc demnă de Ziua Femeii, încă din ajun.

A lovit-o cu sete în cap, astfel că, până la urmă, gălăţeanca a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Imediat după ce a primit solicitarea, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a deplasat la locul incidentului.

„Femeia suferise un traumatism cranian (occipital) prin agresiune”, a precizat Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi. Victima a fost transportată la spital. Chiar dacă starea ei era una stabilă, gustul rămas în urma unei asemenea experienţe va fi, cu siguranţă, unul foarte amar.

* Tot în ajunul zilei de 8 Martie, dar cu o oră mai devreme, medicii de la Ambulanţă au intervenit pentru a ajuta un bărbat de 40 de ani, în stare de ebrietate, aflat în suferinţă nu doar din pricina beţiei, ci şi din cauza unor lovituri pe care tocmai le încasase, în zona Micro 19.

Bărbatul a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenţă, pentru a primi îngrijiri. Printr-o păţanie similară a trecut şi un alt bărbat în vârstă de 41 de ani, pe care medicii de pe Ambulanţă l-au ajutat după ce fusese lovit. Se pare că incidentul s-ar fi produs în zona Ţiglina I. Şi bărbatul a fost adus la spital, pentru îngrijiri.

Citit 1124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.