„Raluca - Rai Due” strânge în continuare aplauze

„Raluca - Rai Due” strânge în continuare aplauze
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Raluca Lazarovici, tânăra care a reuşit să atragă admiraţia necondiţionată a conaţionalilor, dar şi respectul italienilor, primeşte în continuare semne de admiraţie.

Articolul „Raluca-Rai Due este gălăţeancă”, publicat marţi, 10 martie, de „Viaţa liberă”, nu a rămas nici el fără reacţii. Cititorii care au văzut sau au revăzut intervenţia la înălţime din emisiunea italiană şi-au spus părerile nu numai despre curajul româncei, dar şi despre situaţia conaţionalilor din Italia. Pe câteva dintre ele, postate pe siteul www.viata-libera.ro, vi le prezentăm mai jos.

„Raluca, ai fost extraordinară, ai reuşit în 4-5 minute să faci ce nu au reuşit politicienii noştri în 15 ani”, scrie, cu entuziasm, primul cititor care şi-a postat comentariul pe site.

„Avem nevoie de oameni ca tine acolo, în cuşca leilor turbaţi, pentru a ne susţine cauza. Într-adevăr, cine greşeşte, să plătească, însă să fie lăsată toată această ură contra românilor la o parte. Nu există pădure fără uscăciuni (…)” Vitale.

„Poate e un început de pace socială şi, dacă tot ai făcut ce a fost mai greu, mergi mai departe. Sunt oameni plătiţi să facă ce ai făcut tu, dacă nu sunt în stare să se dea la o parte sau să fie daţi la o parte şi du-te tu în locul lor pentru că ai studii adecvate, pentru că ai dovedit că poţi să le ţii piept, pentru că te pricepi la asta, pentru că îi cunoşti etc. Sunt mândru de tine, de curajul şi atitudinea ta” - Mihai

„Ceea ce-ai făcut tu trebuia să facă politicienii noştri care dorm în timpul şedinţelor (…) Îţi mulţumesc în numele tuturor românilor ce se află în Italia ca să muncească cinstit. Propun să fii numită purtătoarea de cuvânt a românilor de pretutindeni, ştii să ne aperi cu succes interesele reale. Eşti frumoasă şi deşteaptă, cea mai bună carte de vizită pentru o femeie”Rica.

„Ai avut forţa şi ocazia să îi aperi pe români, nu numai pe cei din Italia, ci din toată lumea. Mai sunt şi români care îşi duc viaţa liniştiţi, nu numai canalii (…). Carmen.

„Am văzut-o cu ochii mei! Bătăioasă şi deşteaptă! Emoţionant!” - Radu.

„Ne obişnuiserăm cu tăceri prelungite şi umilitoare. Cu capul plecat şi ruşini de nespălat. Curat şi frumos, Raluca ne-a scos din noroiul în care ne bălăceam” - anonim

„Viaţa liberă” aşteaptă în continuare părerile şi comentariile dumneavoastră, pe www.viata-libera.ro sau pe adresele de mail ale redactorilor cotidianului.

Citit 2407 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.