„Spionii bulgari” fac poante cu militarii gălăţeni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Sunt spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate. Preţ bun!”, acesta este un anunţ plasat pe parbrizul unei maşini parcate în urmă cu două zile, în apropierea UM 01551 (unitatea de tancuri de pe strada Crizantemelor).

Sigur că la prima „lectură” toată lumea s-a amuzat. Asta până când ofiţerul de serviciu de la unitatea respectivă  a anunţat Poliţia care s-a prezentat imediat pentru tăierea nodului gordian al spionajului de la malul Brateşului.

„Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de un angajat al unei unităţi militare despre faptul că pe trotuarul aferent unităţii se află parcat un autoturism ce are afişat pe parbriz un carton pe care scrie: Sunt spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate. Preţ bun!”

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti care a stabilit că deţinătoarea autoturismului este G. Iulia de 34 ani, din Galaţi. Aceasta a declarat că, pe fondul unui conflict mai vechi cu angajaţii unităţii militare cu privire la locul de parcare, a afişat din răzbunare enunţul menţionat", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Mesaj distractiv, parcare nepermisă

În acord cu cele transmise de către reprezentanţii IPJ Galaţi, reprezentanţii UM 01551 susţin că nu a existat un conflict cu persoana respectivă şi că pur şi simplu s-au trezit cu maşina parcată pe trotuarul de lângă gardul unităţii.

"Nu ne aflăm într-un conflict cu persoana respectivă. Ofiţerul de serviciu a sesizat însă Poliţia în legătură cu faptul că pe trotuarul din apropierea unităţii se află această maşină parcată neregulamentar. Nu ne explicăm de ce a ales să plaseze acest mesaj în parbrizul propriului autoturism. Nu avem un conflict legat de acel loc de parcare, pentru că parcarea în locul respectiv nu este permisă", a susţinut cpt. Marius Bănceanu, responsabilul de relaţii cu mass-media din cadrul unităţii militare gălăţene.

„S-au făcut de râs singuri…!”

Contactată, persoana respectivă, care ne-a cerut să nu-i divulgăm numele, ne-a spus că are un vechi conflict cu angajaţii unităţii militare, care îi ocupă în permanenţă locul de parcare aferent proprietăţii pe care o deţine în vecinătatea UM.

În plus, locul pe care şi-a parcat maşina, ironizându-i pe cei din armată, nu este unul în care parcarea să fie interzisă printr-un semn de circulaţie. Ba, mai mult, militarii îşi lasă zilnic maşinile acolo. În legătură cu mesajul ironic la adresa celor din armată, femeia ne-a spus că militarii români se fac singuri de râs, iar scandalurile din ultima vreme legate de dispariţia armelor şi apariţia unor spioni grăiesc de la sine.

Aşadar, susţine persoana respectivă, i s-a părut că este îndreptăţită să îi ironizeze pe militari spunând că nu ea i-a făcut de râs, ci singuri au realizat asta.

Citit 2297 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.