Război total între două familii din nordul judeţului!

Război total între două familii din nordul judeţului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi săteni din Slivna au ajuns la spital în urma unei altercaţii pornite pe fondul unui conflict mai vechi legat de un grajd. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, ambii de 45 de ani, el altoit zdravăn cu lopata, iar ea cu o plagă înjunghiată. Fiecare are varianta lui despre cum a decurs altercaţia care, până la urmă, le-a adus câte un popas pe patul de spital şi perspectiva necazurilor cu poliţia. Totul a pornit de la grajdul pe care femeia l-a închiriat de la primărie şi la care râvnea, de mai multă vreme, şi consăteanul ei, George Bucătaru, posesor de ovine. Omul susţine că ar fi vrut şi el măcar o parte din imobil, mai ales că vecina nu îl folosea pe tot. 

"I-am spus să mergem la domnul de la primărie şi să discutăm cu primarul şi cu doamna de acolo şi dacă spun că are voie să intre, să intre. El, seara, pe la ora 10.00. a venit la poartă şi mi-a zis că dacă nu îl las să intre în grajd, îmi dă foc, că are chibritul la el. Am anunţat poliţia, au venit, l-au prins, l-au dus acasă. Duminică m-am dus la deal la soacra mea şi când mă întorceam, m-am oprit la magazin să cumpăr ceva. Atunci a venit după mine şi m-a apucat de gât şi m-a tăiat cu cuţitul. Au sărit două femei de acolo, nu mai ştiu ce s-a întâmplat că până să ajung la poartă am leşinat", afirmă femeia, aflată pe patul secţiei de Chirurgie Toracică cu o plagă înjunghiată la nivelul pieptului.

De cealaltă parte, George Bucătaru, susţine că femeia a fst cea care l-a provocat şi el nu a făcut decât să reacţioneze. "Eram la un bar şi mai înainte mă certasem cu o femeie de la un grajd în care nu mă lăsa să intru cu animalele, că nu este grajdul ei, este al primăriei. Dar jumătate de grajd era gol şi tot nu m-a primit, că l-a plătit ea. Eu vorbisem cu doamna de la primărie şi mi-a zis să mă duc acolo. Ea a tăbărât pe mine cu căţel cu purcel. Eu am tăcut din gură, că eram singur. Băiatul ei m-a lovit cu lopata în cap, iar eu aveam un briceag şi am tăiat-o. N-am mai rezistat că mă batjocorea", afirmă bărbatul, care este internat la Neurochirurgie şi care declară că est dispus să se împace cu "inamica" sa dacă aceasta nu va face plângere la poliţie.

Şansele ca cei doi să dea uitării trecutul fără a suporta consecinţele sunt totuşi destul de mici. Poliţia a intrat pe fir şi a deschis un dosar de cercetare penală în care amândoi sunt anchetaţi.

"În cauză se fac deocamdată cercetări pentru loviri sau alte violenţe, poliţiştii de la Bereşti Meria efetuânnd activităţi pentru stabilirea participaţiei fiecăreia dintre părţile implicate în conflict", a precizat Bogdan Cojocaru din cadrul IPJ Galaţi.

Citit 2119 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2013 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.