VIDEO / Descinderi la Frumuşiţa! Mascaţii au căutat o bandă de hoţi care a distrus reţeaua de telefonie

VIDEO / Descinderi la Frumuşiţa! Mascaţii au căutat o bandă de hoţi care a distrus reţeaua de telefonie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • O grupare formată din şase indivizi din Frumuşiţa a fost reţinută joi în urma mai multor descinderi ale forţelor speciale

Grupul de hoţi care în ultimele şase luni a produs importante pagube pe teritoriul a trei comune învecinate a primit vizita poliţiştilor joi dimineaţă. Poliţiştii Secţiei 1 Rurală şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au bătut la porţile a cinci dintre persoanele suspectate că în perioada amintită au distrus reţelele de telecomunicaţie de pe raza comunelor Tuluceşti, Frumuşiţa şi Scânteieşti şi au furat o conductă de irigaţie.

În locuinţele suspecţilor, poliţiştii au găsit mai multe scule folosite la comiterea faptelor precum şi 80 de metri de cablu de telecomunicaţii. Aceasta este însă doar o mică parte a pagubelor produse de suspecţi, poliţişti având dovezi că aceştia au comis mult mai multe fapte.

"Poliţiştii au stabilit că în perioada octombrie 2012 - martie 2013, suspecţii au sustras aproximativ 400 metri de cablu telefonic de pe instalaţia aferentă comunelor Tuluceşti, Frumuşiţa, Scânteieşti şi ţeavă de irigaţii de pe raza comunei Frumuşiţa. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior de către societatea păgubită", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma descinderilor, şase persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, toate din Frumuşiţa, au fost aduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Cei şase au primit ordonanţe de reţinere, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 2713 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2013 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.