La un pas de moarte! Adolescent înjunghiat din cauza unei fete

La un pas de moarte! Adolescent înjunghiat din cauza unei fete
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un băiat de 15 ani din Galaţi a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă în urma unui conflict sângeros, derulat în faţa unui bloc de pe raza municipiului. Tânărul a fost grav rănit după ce s-a întâlnit cu o fată cu care avusese o altercaţie şi cu prietenul acesteia pe stradă. Victima le-a spus poliţiştilor că iubitul fetei cu care era certat l-a lovit şi l-a înjunghiat. Medicii au făcut eforturi serioase pentru a-l salva.

"La sosirea echipajului, victima a fost găsită cu tensiune foarte mică. Avea o plagă la cap şi una la piciorul drept, se pare că îi fusese atinsă o arteră. A fost transportat la spital şi dus direct în sala de operaţie", ne-a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Poliţiştii au aflat ceea ce s-a întâmplat de la tânărul rănit, abia după ce asta şi.a revenit în secţia de Reanimare. "S-a constituit o echipă de cercetare care a demarat verificările pentru identificarea fetei şi a prietenului acestuia. În funcţie de concluziile medico-legale se va decide pentru ce faptă se vor face cercetări", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 2436 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2013 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.