Asasinii taximetristului Andrieş vor rămâne în arest. În mai urmează să fie audiaţi martorii

Asasinii taximetristului Andrieş vor rămâne în arest. În mai urmează să fie audiaţi martorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asasinii taximetristului Vasile Andrieş vor rămâne după gratii încă o lună de zile au decis magistraţii Tribunalului Galaţi. În februarie, Gelu Chiriac şi Costache Guzgă au fost trimişi în judecată sub acuzaţia de omor deosebit de grav, procurorii stabilind că inculpaţii l-au ucis în chinuri pe Andrieş. Cei doi l-au legat de mâini şi de picioare cu o sârmă, i-au creat sentimentul că-l vor elibera, după care l-au aruncat într-o fântână, ascultându-i strigătele de groază. Scopul crimei a fost furtul maşinii noi cu care Andrieş făcea taximetrie. Din arhiva electronică a Tribunalului reiese că acuzaţii nu au atacat decizia instanţei de a-i ţine în arest. Judecătorii au stabilit că pe 14 mai vor fi audiaţi martorii din acest dosar.

Citit 1216 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 14:49

6 comentarii

 • postat de x
  Luni, 08 Aprilie 2013 20:20
  EVENIMENT:

  Voi ce faceti, dormiti?
  "Românca Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele europene de haltere pentru seniori de la Tirana, în cadrul primei categorii a competiţiei, 48 kg, obţinând argint la stilul smuls (81 kg) şi bronz la aruncat (98 kg) şi total (179 kg)."
  0
  0
  Raportează
 • postat de arnold
  Luni, 08 Aprilie 2013 12:31
  urgent adoptati legea pedeapsa capitala! urgent importati scaune electrice! va rog urgent aprobati in parlament si in senat pedeapsa cu moartea!!!! cerem urgent modificarea legii la condamnarea pe viata!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Luni, 08 Aprilie 2013 12:23
  ce martori ba, inchisoare pe viata din 2 miscari.. tara de kkt si justitie la fel
  0
  0
  Raportează
 • postat de anton
  Luni, 08 Aprilie 2013 11:14
  La gradina zoologica, sa i bage hrana pentru lei,tigri ce tot atat puscarie ptr criminali duc o viata mai buna ca n libertate sau executie pe un teren de fotbal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LIPAN
  Luni, 08 Aprilie 2013 09:36
  Un fel de" Baltagul" al zilele noastre, numai ca bietul om a fost omorat ptr o gramada de fiare (o masina), in locul unei turme de oi. In Romania trebuie introdusa pedeapsa cu moartea, nu se le dea mancare banditilor si conditii europene.Trasi in teapa la marginea drumului. Puscaria e o pedepsa slaba , nu e o amenintare ptr criminali.
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius ionescu
  Luni, 08 Aprilie 2013 04:19
  Pe cei doi nemernicii dati-i sa-i plimba colegii taximetristului ucis,adica dinte pentru dinte.Suntem o tara in care haiducia trebuie sa revina la drepturile sale normale.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.