Protest la Liga Studenţilor. "Ieşim cu corturile în faţa Casei de Cultură!"

Protest la Liga Studenţilor. "Ieşim cu corturile în faţa Casei de Cultură!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii Ligii Studenţilor din Galaţi protestează pentru faptul că Ministerul Educaţiei a schimbat conducerea Casei de Cultură a Studenţilor. Începând cu data de 1 aprilie, fostul director Cristi Mortu a fost schimbat cu Cristinel Aurelian Ghiorghe.

„Nu suntem de acord cu imixtiunea politicului la conducerea Casei de Cultură. Mai ales nu înţelegem de ce un manager care s-a dovedit a fi competent a fost schimbat cu o persoană care vine din mediul privat şi are o firmă de vândut lumânări. Am înţeles că a fost decizia liderilor PSD şi nu ne dorim acest lucru. CCS este cea mai bună instituţie de acest gen din ţară în ultimii ani şi rezultatele foarte bune au cu siguranţă legătură cu un management bun”, declară preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, Ionuţ Dumitraşcu.

Acesta susţine că în semn de protest au fost trimise două scrisori deschise la Ministerul Educaţiei, iar la sfârşitul săptămânii au blocat circulaţia mărşăluind în stradă. „Nu ne vom opri aici. Dacă cei de la Minister nu revin asupra deciziei, vom ieşi cu corturile în faşa Casei de Cultură a Studenţilor”, ameninţă  preşedintele LSG.

Citit 2441 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.