Trei tentative de mituire a poliţiştilor de frontieră gălăţeni

Trei tentative de mituire a poliţiştilor de frontieră gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Galaţi au fost sesizaţi de către agentul D.I. din Sectorul Poliţiei de Frontieră Oancea cu privire la faptul că un bărbat din Iaşi i-a oferit drept mită suma de 200 de lei.

„Poliţistul de frontieră a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 26, şi cu ocazia verificării documentelor autoturismului a constatat faptul că inspecţia tehnică este expirată. Cu această ocazie, numitul P.F. i-a oferit poliţistului de frontieră 200 de lei, sumă pe care a pus-o pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului de serviciu, pentru a nu lua măsurile legale ce se impun faţă de el şi pentru a-i permite continuarea deplasării. Poliţistul de frontieră în cauză l-a informat pe adjunctul S.P.F. Oancea, care i-a sesizat pe lucrătorii DGA”, ne-a explicat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

P.F. este cercetat, în libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Acesta este al treilea caz, în decurs de patru zile, în care poliţiştii de frontieră gălăţeni au refuzat diferite sume de bani oferite ca mită.

Citit 1387 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.