Doi infractori au evadat din arestul IPJ Galaţi

Doi infractori au evadat din arestul IPJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, în jurul orei 16.30, doi tineri care erau arestaţi preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Galaţi au evadat din locul de detenţie. Cei doi tineri au fost prinşi  la scurt timp de poliţişti.

"În baza sesizării, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale care, în urma primelor verificări, a stabilit faptul că cei doi, după masa de prânz, cu o platbandă metalică, pe care au dizlocat-o de la un pat din celulă, au scos câteva cărămizi din zidul camerei de arest şi au fugit", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi tineri de 22, respectiv 24 ani, ambii din Galaţi, erau arestaţi preventiv pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor, respectiv furt calificat şi tâlhărie.

La scurt timp de la evadare (aproximativ 30 de minute), în baza unei informaţii, tânărul de 22 ani a fost depistat şi reţinut de poliţiştii Biroului Urmăriri la domiciliul unei rude din municipiul Galaţi.

"Poliţiştii au continuat activităţile de căutare şi al celui de-al doilea evadat, iar în jurul orei 19.30, acesta a fost depistat şi reţinut de către poliţiştii Biroului Urmăriri pe un teren viran, de la marginea municipiului Galaţi", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ.

Celor doi li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de evadare.

 

Citit 2516 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.