Un gălăţean şi un tecucean la "Românii au talent". Votaţi-i, dacă-i vreţi în finală!
Foto: Foto: Pro TV

Un gălăţean şi un tecucean la "Românii au talent". Votaţi-i, dacă-i vreţi în finală!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În această seară, la Pro TV, de la ora 20,30, nu rataţi ultima semifinală a competiţiei „Românii au talent” * Intrarea în marea finală a „roboţelului” tecucean Adrian Ilinca şi a balerinului Momo din Galaţi depinde de voturile dumneavoastră


În această seară, puteţi decide cine vor fi ultimii trei concurenţi din marea finală a emisiunii „Românii au talent”. Şansa le-ar putea surâde tecuceanului Adrian Ilinca şi gălăţeanului Momo.

Pentru Adrian, stabilit de la vârsta de 11 ani în Italia, cu familia, emisiunea este şansa de a se întoarce şi stabili în România. Simpaticul roboţel în vârstă de 19 de ani a avut parte de o copilărie grea şi a scăpat ca prin urechile acului de un diagnostic teribil - ulcer intestinal - care îi dădea doar două săptămâni de viaţă. Karatele i-au fortificat organismul şi datorită lor a câştigat de două ori campionatul italian de Musical Forms (karate pe muzică). De la karate la breakdance şi de aici la dansul de robot cu care l-a impresionat pe necruţătorul Mihai Petre n-a mai fost decât un pas.

Tot pentru un loc în finală se luptă şi Uninvented Theatre & Zero Gravity, în componenţa căruia se află Momo Peter Sanno, balerinul în vârstă de 32 de ani, care a făcut primii paşi la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Academia de Dans John Cranko din Stuttgart şi colaborările cu diferite companii internaţionale de dans i-au desăvârşit harul. Momo şi colegii săi au răvăşit publicul cu un moment de extraordinară sensibilitate - un veritabil poem coregrafic - în care au însufleţit pur şi simplu un manechin. Aveţi deci toate motivele să vă uitaţi vineri seara la „Românii au talent” şi să-i votaţi!

    

Citit 1846 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2013 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.