Voluntari pentru vacanţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Expoziţie de cărţi şi publicaţii, la Munchen: Societatea Culturală Româno-Germană „Apoziţia“ îi invită pe românii din Germania să vină vineri, 20 martie, de la ora 13.00, la Centrul Misiunii Greco-Catolice Române din Munchen, unde se va deschide expoziţia documentară de cărţi şi publicaţii  „Apoziţia 40”. Expoziţia va fi deschisă în perioada 20-27 martie, iar la încheiere, expozanţii care îşi pot permite şi doresc pot dona o parte dintre cărţile şi publicaţiile respective Bibliotecii Misiunii Greco-Catolice Române din Munchen.

* Asociaţia italiană Bambini in Romania: Ca în fiecare an, Asociaţia italiana Bambini in Romania din Milano caută voluntari pentru taberele de vara finanţate pentru a-i ajuta pe copiii abandonaţi în instituţiile din România. Persoanele care doresc să se înscrie pe aceasta listă de voluntari o pot face până pe 23 martie.

* Arhitecţi români, la Paris: Mai mulţi arhitecţi români participă în perioada 14-25 martie, la Primăria Arondismentului 6 din Paris, la cel de-al 74-lea Salon Internaţional “Ligne et couleur” cu tema “Strada” organizat de “Ligne et couleur” Paris împreuna cu asociaţiile culturale afiliate “Ligne et couleur” Stuttgart, “Ligne et couleur” AAA Venezia, SARP Plener Varsovie, Scottish Society of Architect Artists şi Architectes Artistes Roumains.

* Seară de film românesc la Zurich: Cu ocazia Zilei Internaţionale a Francofoniei, Asociaţia studenţilor din Zurich (ASZ), în colaborare cu Ambasada României în Elveţia şi Institutul de Romanistică al Universităţii din Zurich organizează vineri, 20 martie, în clădirea Universităţii Zurich,  sala F-109, o seară de film românesc.

* Pictura la Torino: Sala de expoziţii „Atelier 24" din Via Rossana n. 24/C, Torino, va găzdui sâmbătă, 21 martie, ora 18.00, inaugurarea expoziţiei de pictura a Paulei Ciobanu Mariuţ. Expoziţia va rămâne deschisă până în data de 31 martie.

* „Jazz from Romania at the Music Village”: Centrul Român de Informare de la Bruxelles şi Institutul Cultural Roman, în colaborare cu Asociaţia Culturală Belgiano-Română Mioriţa, organizează în perioada 20 - 22 martie o serie de trei concerte ale formaţiei conduse de Nicolas Simion, legendarul jazzist de origine română care trăieşte acum în Germania la Koln.

Citit 708 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.