Fetiţă de 11 ani abuzată de tatăl vitreg

Fetiţă de 11 ani abuzată de tatăl vitreg
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acuzaţii grave aduse unui bărbat de 36 de ani dintr-o comună din judeţul Galaţi. Omul este cercetat de poliţişti după ce femeia cu care trăieşte a povestit că şi-ar fi abuzat sexual fetiţă vitregă, în vârstă de numai 11 ani. Mama a mărturisit că se teme şi pentru cel de-al doilea copil, un băieţel de şase ani. 

Mama se află acum la maternitatea din Tecuci, unde a născut, marţi seară, cel de-al treilea copil, o fetiţă. După ce a fost internată, femeia le-a povestit asistentelor medicale că se teme pentru copiii lăsaţi acasă, la Barcea - o fetiţă de 11 ani şi un băieţel de şase ani - pentru că iubitul său ar fi abuzat, vara trecută, de micuţă.

Copila îi povestise mamei că bărbatul ar fi dezbrăcat-o şi i-ar fi spus să îl atingă în zonele intime, după care ar fi sărutat-o în zona genitală. Povestea a ajuns la urechile celor de la Protecţia Copilului Galaţi. Manon Cristoloveanu, directoarea Protecţiei Copilului Galaţi: «Am luat cei doi copii, cei mici fiind de acord. Evident, şi mama a fost de acord. Copiii sunt internaţi acum în centrul de minori”.

Tatăl – cercetat în libertate

«Poliţiştii din comuna Barcea s-au autosesizat, în cauză făcându-se dosar penal pentru corupere sexuală. Tatăl fetiţei nou-născute este cercetat în libertate», declară subcomisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Rămâne ca, după ce se va externa, mama să hotărască ce va face şi dacă va accepta să locuiască în continuare cu bărbatul care îi abuzează copiii.

Evident, cei de la Protecţia Copilului vor include familia într-un program de terapie şi recuperare.

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.