Un bărbat a fost găsit mort în zona Portului Galaţi

Un bărbat a fost găsit mort în zona Portului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupul neînsufleţit al unui bărbat cu identitate rămasă deocamdată necunoscută a fost scos la suprafaţă de apele Dunării pe 22 mai, în zona Danei 21 din Portul Galaţi. Potrivit poliţiştilor, cadavrul se află într-o stare avansată de putrefacţie, ceea ce indică faptul că se afla în apă de mai multe zile.

Medicii legişti au reuşit să stabilească drept semnalmente ale bărbatului găsit decedat următoarele: vârsta aproximativă 45-50 ani, constituţie atletică, 60 kilograme, 1,60 metri înălţime, faţa rotundă, culoarea pielii albă, dantura completă. Bărbatul era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri cu mânecă scurtă, cu un buzunar în partea stângă, pantalon lung din material textil de culoare maron, curea din piele de culoare neagră, cu catarama albă din metal.

Pentru a-l putea identifica pe bărbatul necunoscut, poliţiştii fac apel la toţi cei care îl recunosc pe acesta după descrierea de mai sus. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi contacteze Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi la sediul din strada Gării, nr. 1, sau la telefon 0236/418.460.

Citit 1906 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.