VIDEO / Deshumare într-un cimitir din Galaţi! Un traficant de arme a fost înmormântat cu puşca de vânătoare

VIDEO / Deshumare într-un cimitir din Galaţi! Un traficant de arme a fost înmormântat cu puşca de vânătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi dimineaţă, poliţiştii de la Arme, criminalişti şi medicii legişti au verificat un mormânt aparţinând unei familii suspectate de deţinere de armament, având informaţii că în groapa în care se afla un bărbat de 46 de ani, decedat în urmă cu jumătate de an, se afla o armă. Aşteptările nu le-au fost înşelate, în urma desfacerii mormântului şi deschiderii coşciugului oamenii legii descoperind, aşezată alături de cadavru, o puşcă letală şi trei cartuşe.
"Din cercetări a rezultat faptul că arma şi muniţia au fost introduse ilegal în România, în urmă cu 3-4 ani de zile de către decedat, în perioada când acesta a fost plecat în Italia, iar cu ocazia înhumării rudele acesteia au introdus în sicriu arma şi muniţia", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Potrivit anchetatorilor, arma descoperită nu figurează ca înregistrată în România, motiv pentru care poliţiştii au deschis un nou dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Fiind vorba de o armă adusă ilegal peste graniţă, se fac verificări şi în legătură cu persoanele care ar fi contribuit la acest act calificat ca unul de contrabandă.

Citit 2659 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2013 16:28

3 comentarii

 • postat de smecher
  Miercuri, 29 Mai 2013 11:02
  la cat de mare e foamea in Romania daca se mai da si drumul la arme...e dezastru. bravo politia. adunati tot. acolo mai sunt cativa complici cu certitudine. Ca doar nu si-a pus-o mortul singur in sicriu. LA PUSCARIE!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zap
  Miercuri, 29 Mai 2013 09:04
  La ce recurge omul cand politia nu te mai ajuta si legega nu iti da voie sa detii o arma legal.
  Avem cea mai restrictiva lege a armelor din lume dupa Japonia.
  Si cea mai proasta politie din Europa.

  Faceti un calcul, vedeti rezultatul aceseti combinatii pt siguranta casei cetateanului de rand.
  0
  0
  Raportează
 • postat de F.P.
  Marți, 28 Mai 2013 22:45
  Eu zic sa ia mortul si sa-l duca la sectie pentru un interogatoriu prelungit, poate si cateva pulane pe la ficat, ca tot nu mai simte nimic... Un motiv stupid sa deshumezi o persoana. Daca aveau indicii sau stiau ca acea arma a fost folosita la o crima sau tentativa de omor, da; reprezenta proba. Dar asa, ce dosar sa mai deschida? Pe numele cui? Al mortului?? De ce nu au fost interogate rudele care au pus arma in cosciug? Uite asa inca o o stire despre "brava" actiune a militiei romane...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.