VIDEO / Deshumare într-un cimitir din Galaţi! Un traficant de arme a fost înmormântat cu puşca de vânătoare

VIDEO / Deshumare într-un cimitir din Galaţi! Un traficant de arme a fost înmormântat cu puşca de vânătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi dimineaţă, poliţiştii de la Arme, criminalişti şi medicii legişti au verificat un mormânt aparţinând unei familii suspectate de deţinere de armament, având informaţii că în groapa în care se afla un bărbat de 46 de ani, decedat în urmă cu jumătate de an, se afla o armă. Aşteptările nu le-au fost înşelate, în urma desfacerii mormântului şi deschiderii coşciugului oamenii legii descoperind, aşezată alături de cadavru, o puşcă letală şi trei cartuşe.

"Din cercetări a rezultat faptul că arma şi muniţia au fost introduse ilegal în România, în urmă cu 3-4 ani de zile de către decedat, în perioada când acesta a fost plecat în Italia, iar cu ocazia înhumării rudele acesteia au introdus în sicriu arma şi muniţia", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Potrivit anchetatorilor, arma descoperită nu figurează ca înregistrată în România, motiv pentru care poliţiştii au deschis un nou dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Fiind vorba de o armă adusă ilegal peste graniţă, se fac verificări şi în legătură cu persoanele care ar fi contribuit la acest act calificat ca unul de contrabandă.

Citit 2817 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2013 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.