Gălăţenii plecaţi pe jos la Constanţa, după două zile de expediţie: „Fizic suntem la limită, stăm bine cu moralul”

Gălăţenii plecaţi pe jos la Constanţa, după două zile de expediţie: „Fizic suntem la limită, stăm bine cu moralul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

I-am contactat marţi, în jurul orei 15.00, pe cei doi gălăţeni Daniel Furcilă şi Cătălin Margine plecaţi pe jos la Constanţa, când se aflau încă pe drum, în dreptul localităţii Ţucurova, la 16 kilometri de străbătut până la Slava Rusă, locul unde planificaseră să ajungă după două zile.

„Fizic suntem la limită. Ne-am trezit cu tălpile umflate, cu dureri de spate. Simt că mă cam lasă genunchii, dar stăm bine cu moralul. E o experienţă extraordinară, am văzut atâtea locuri frumoase pe care nici nu le-am băgat în seamă până acum din goana maşinii. Păsările ciripesc, parfum de salcie, am mâncat fragi într-o poieniţă superbă, unde am oprit să ne luăm prânzul. Se merită tot efortul, pentru a gusta pe îndelete din frumuseţea acestor locuri. Datorită materialului apărut la ziar, ne sună cunoscuţii şi ne felicită şi ne asigură de susţinerea lor. Am cam dat de greu, dar când primim astfel de semnale picioarele încep să meargă singure”, ne spune obosit, dar jovial Daniel Furcilă.

Acesta ne-a declarat că deocamdată sunt în grafic şi sunt hotărâţi mai mult ca oricând să-şi atingă obiectivul.

Ne-au mai povestit că au fost uimiţi că patru oameni au oprit maşinile şi s-au oferit să-i ducă unde vor. În plus, la Cerna, au fost încântaţi să constate că şeful postului de poliţie i-a ajutat să se cazeze peste noapte în curtea unei întreprinderi viticole, unde s-au simţit în siguranţă, fiind asigurată paza.    

CITEŞTE ŞI: Doi gălăţeni promovează mişcarea într-un mod inedit! Au plecat pe jos la Constanţa

Citit 2097 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2013 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.