Navaliştii au strâns gunoaiele de la Gârboavele

Navaliştii au strâns gunoaiele de la Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O iniţiativă lăudabilă

Navaliştii au strâns gunoaiele de la Gârboavele

Unul dintre puţinele locuri de agrement ale Galaţiului – Pădurea Gârboavele – „respiră” ceva mai uşor. Şi asta datorită iniţiativei demne de respect pe care au avut-o, sâmbătă dimineaţă, aproximativ 50 de angajaţi ai Şantierului Naval Damen Galaţi.

Însoţiţi de directorul economic Florin Spătaru şi de liderul de sindicat Gheorghe Valentin, navaliştii gălăţeni au umplut câteva sute de saci cu gunoaiele pe care le-au strâns din zona Pădurii Gârboavele.

„Am vrut ca Gârboavele să devină astfel un loc de agrement mai curat. A fost iniţiativa noastră, a administraţiei şantierului, împreună cu sindicatul, şi am apelat la spiritul civic al angajaţilor noştri, care sunt şi gălăţeni. Totodată, am vrut să tragem un semnal de alarmă pentru toţi ceilalţi locuitori ai Galaţiului, ca să păstrăm cât mai curat unul dintre puţinele locuri de agrement care ne-au mai rămas. Am strâns câteva sute de saci cu deşeuri din zona pădurii şi de pe lângă şoseaua de acces, de la intersecţie, iar apoi i-am sunat pe cei de la Ecosal să vină să-i ridice”, ne-a declarat Florin Spătaru.

După ce-au făcut curăţenie lună, navaliştii au prins pe copaci şi câteva afişe cu textul: „Noi am făcut curăţenie! Voi păstraţi-o!”

Foto: Tudorel Stroie

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.