Galaţiul, vegheat zilnic de 40 de jandarmi

Galaţiul, vegheat zilnic de 40 de jandarmi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă sunteţi martorii unei fapte ilicite sau unei încălcări a legii, Jandarmeria Galaţi vă roagă să anunţaţi urgent la dispecerat, la numărul 0236 / 422946 sau pe apelul unic de urgenţă 112, şi un echipaj de intervenţie va ajunge imediat în zonă.

În stradă şi la meci – pentru siguranţă

Jandarmeria Galaţi a avut săptămâna trecută 258 de misiuni, 40 de jandarmi fiind zilnic în stradă. Au fost date 44 de sancţiuni, dintre care 19 avertismente scrise şi 25 de amenzi în valoare totală de 3.900 de lei.

Împreună cu poliţiştii, jandarmii au desfăşurat 138 de misiuni pentru creşterea nivelului de siguranţă, în plus, I.J.J. Galaţi participând şi la 81 de misiuni de menţinere a ordinii publice, 34 de misiuni de asigurare a acesteia (meciul de fotbal din Liga a II-a, desfăşurat pe stadionul Dunărea, meciul de volei feminin şi meciul internaţional de handbal de la Sala Siderurgistul) şi cinci misiuni de restabilire a ordinii publice (sesizări pe apelul unic de urgenţă112).

La meciul internaţional din Cupa Cupelor dintre Oţelul Galaţi şi echipa norvegiană Larvik nu s-au înregistrat evenimente. Un singur suporter a fost sancţionat cu 40 de lei, pentru că nu a înţeles că nu se mai permite accesul în sală după începerea partidei şi a insistat vehement.

Alături de Poliţie, jandarmii tecuceni şi cei din comuna Brăhăşeşti au constatat două infracţiuni cu doi autori - asupra celor doi găsindu-se cuţite.

Săptămâna aceasta Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi va asigura siguranţa publică la manifestările de protest organizate de sindicate, astfel că numărul de jandarmi va fi suplimentat pentru a nu se produce evenimente nedorite.

Participanţii la aceste acţiuni sunt rugaţi să respecte traseele aprobate şi indicaţiile organizatorilor. Cei care nu vor respecta cele indicate de organizator vor fi sancţionaţi de jandarmi conform legii.

Citit 771 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.