Escroci de parfumuri „de marcă”, opriţi de Poliţia de Frontieră!

Escroci  de parfumuri „de marcă”, opriţi de Poliţia de Frontieră!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câte ori nu ne-au curs ochii după un Chanel „orginal, doamnă, cum să nu? Uitaţi, scrie pe el, made in Ukraina! Acolo e fabrica Chanel, nu ştiaţi?!” ieftin ca braga şi sclipicios ca un vis de Crăciun? De câte ori nu am luat chiar ţaca meritată, când am plătit puţin, dar evident, cât nu făcea, pentru o apă care mirosea maxim cinci minute?

Vineri, Poliţia de Frontieră a salvat câteva zeci de gălăţeni de ditamai fraiereala din portabagajul maşinii, în faţă la McDonald’s.

La shopping de… fraieri

Detaşamentul de Intervenţie al Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit la control vineri, la ora 15,00 în zona parcării din spatele restaurantului McDonald’s, un Volkswagen Bora, în care se aflau românii Valeriu A., Mircea B. şi  Iulia M.. Cei trei vindeau produse contrafăcute, dar „de marcă”!

Indivizii au ajuns la sediul Poliţiei de Frontieră Galaţi; la inventarierea mărfii din portbagajul Volkswagenului s-a constatat că, într-un sac de plastic, se aflau: un trening (bluză şi pantalon), cu inscripţia şi etichetele „Adidas”, trei costume bărbăteşti (sacou şi pantalon) marca „Giorgio Armani”, ambalate în huse de protecţie cu inscripţia „Hugo Boss”.

Urmau nici mai mult, nici mai puţin de 27  de parfumuri de diverse mărci, astfel: un „Dune” - de la Christian Dior, un „Armani Code” - de la Giorgio Armani, trei Dolce&Gabbana, un Black Xs, un Lacoste, un Calvin Klein, un Givenchy, opt „Allure Homme Sport” - de la Chanel, patru „Mademoiselle” - de la Chanel, un „Ultraviolet” - de la Paco Rabanne, două „Boss” - de la Hogo Boss, un „Homme” - de la Joop, un „Classique” - de la Jean Paul Gauthier.

Fără factură sau chitanţe, din „Europa”

Despre bunurile descoperite în maşină, Mircea B. şi Iulia M. au declarat că le-au cumpărat din complexul comercial Europa, din Bucureşti şi nu au primit factură sau chitanţe în momentul cumpărării. Ambii au susţinut că în momentul în care fuseseră prinşi încercau să vândă marfa.

Valeriu A. a declarat că s-a întâlnit cu prietenii lui, moment în care Mircea şi Iulia l-au rugat să-i ducă cu maşina personală la McDonald’s. Celor trei li s-au făcut dosare penale pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Bunurile au ajuns în cameră de corpuri delicte a I.J.P.F. Galaţi până la soluţionarea cazului.

Citit 2038 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.