Vineri dimineaţă, la ora 9.00, se închide Viaductul! Şoferilor le rămân două rute alternative

Vineri dimineaţă, la ora 9.00, se închide Viaductul! Şoferilor le rămân două rute alternative

Foto: Vasile Caburgan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
7 comentarii

* Circulaţia pe podul care leagă oraşul de platforma siderurgică va fi interzisă, pentru orice tip de vehicule * Municipalitatea promite că lucrările la edificiul afectat de surpări vor începe în curând


Începând de vineri, de la ora 9,00, traficul rutier pe Viaductul care face legătura între municipiu şi Combinat va fi restricţionat pentru orice tip de vehicule, dar şi pentru pietoni şi biciclişti. Este decizia Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei, care s-a întrunit ieri la Primărie şi a analizat riscurile existente în cazul în care podul ar mai rămâne deschis circulaţiei, dar şi starea actuală a viaductului, tot mai degradată. 
"S-a apreciat că măsura este necesară pentru a preîntâmpina orice fel de accidente cauzate de degradarea capătului vestic al podului. În acest moment, secţiunea afectată este delimitată cu semne de avertizare", a punctat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.
Şoferii care vor să ajungă în Combinat sau înapoi, spre oraş, ori cei care tranzitau viaductul pentru a ajunge pe Centură vor avea la îndemână două alternative: strada Smârdan cu prelungire în DJ 251 sau strada Brăilei, cu prelungire în DN 2B.
Tramvaiele care circulau pe Viaduct vor avea capătul de linie la depoul Transurb din strada Combinatului, iar muncitorii de pe platformă care foloseau acest mijloc de transport vor fi preluaţi de autobuze.
Reprezentanţi municipalităţii promit că lucrările de reabilitate a podului vor începe cât de curând. Operaţiunile sunt condiţionate însă de expertizarea tehnică şi de atribuirea contractului finanţat, pentru prima etapă, cu suma de 1.272.000 lei, bani alocaţi de la bugetul local.

Citit 3518 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2013 18:29

7 comentarii

 • postat de Marton Vineri, 05 Iulie 2013 11:05 Link la comentariu
  0
  0

  De ce l-au inchis circulatiei pietonale si cu bicicleta nu am sa inteleg . Ma obliga acum pe mine ca pieton si biciclist sa o iau pe varianta si astfel sa ma expun unor riscuri mai mari.

  Raportează
 • postat de Ion Duminică, 30 Iunie 2013 17:10 Link la comentariu
  0
  0

  Atentie! Pa strada Oltului (recent refacuta, nu?) se contureaza o noua surpare, undeva in dreptul blocurilor C13-C14

  Raportează
 • postat de cobrel Vineri, 28 Iunie 2013 15:55 Link la comentariu
  0
  0

  da tare sunt astia din lista de inchid si viaductul bravo lor ...iar tu cobrel vb cuiva baga lista undeva sa nu ai invectie la injectie...hahahahahaah...baga cobrel baga tare mai baga si pe plogul lui condoms...baga baga....pui de pisica tigrata...adik facut in combinatie adik gasit maidanez care profitat de cineva si a iesit o cobra tigrata si rasfatata...unde mai pui ca e si deliranta...ambiguu si dezimvolta....hahahahaha

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Vineri, 28 Iunie 2013 11:49 Link la comentariu
  0
  0

  Munciti galateni ca sa construiti reparati viaductul pentru Mitall ca sa aibe bani de palat iar voi de ingropat. Sa ia terenurile aferende la dus capul, dar sa repare drumul de aces spre fabrica lui nu-l intereseaza? In fiecare zi treceau mii de tone pe viaduct si cativa tarani comozi ce preferau sa vada cum e pe la combinat si primaria Galati trebuie sa plateasca ? Asa-i cand handicapatii platesc cu banii nostri.

  Raportează
 • postat de Apollodor din Damasc Vineri, 28 Iunie 2013 10:26 Link la comentariu
  0
  0

  Bre, daca maine se surpa Primaria s-a dus naibii cel putin un mandat fiindca dureaza pana se face expertiza,licitatia, se aproba contestatiile, se analizeaza, se aloca banii, se sifoneaza banii etc,etc. Eu cred ca e stare de necesitate asta sa refacem urgent o lucrare:astia-s banii alocati, asta e treaba de facut. Vor mai multe firme, nicio problema, se asociaza, impart banii dar si raspunderea in mod echitabil si abia se termina mai repede. Punem un om neutru sa supravegheze treaba si se rezolva intr-o luna. Probabil ca nu e rentabil pt edili, ca la o afacere din asta lungita pana la calendele grecesti, unii isi mai ridica incet,incet o vila cu materialelel ciordite si cu muncitorii trimisi de la lucrare...

  Raportează
 • postat de Oarecare Vineri, 28 Iunie 2013 08:59 Link la comentariu
  0
  0

  Cobra du-te si te impusca! Esti pierdut. Baga-ti lista aia in c u r poate o sa ai senzatii tari si o sa incetezi cu prostiile tale.

  Raportează
 • postat de Cobra-Galati Vineri, 28 Iunie 2013 06:22 Link la comentariu
  0
  0

  AU TRECUT 179 de ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDERURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -AU MAI RAMAS 186 de zile pt a
  nu uita o parte din IUDELE care
  iar au
  TRADAT pe patimasii
  din AMG, girati de cei TRADATI!
  ATENTIONARE:Sta diul vorbelor
  lasa in vigoare CODUL
  PORTOCALIU PENTRU A.M.G
  Inst. de monitorizare si statistica
  a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de
  munca .
  Toate astea pe fondul
  acumularilor
  de nepasare,tradar e,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din
  aceasta fabrica.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.