Campanie VL ”Destine în derivă”: Pe urmele dispăruţilor gălăţeni

Campanie VL ”Destine în derivă”: Pe urmele dispăruţilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de persoane figurează în evidenţele poliţiei ca dispărute. Nume, fotografii, date seci despre cine, când, cum şi de unde au dispărut. Informaţii pe baza cărora oamenii legii încearcă, prin metode specifice sau cu ajutorul opiniei publice, să îi găsească şi să îi aducă înapoi în familii sau, după caz, în instituţiile de ocrotire specializate. Copii, femei, bătrâni despre care nu se mai ştie nimic de ani de zile, pe care nimeni nu i-a văzut şi care au lăsat în urma lor întrebări fără răspuns şi goluri de nereparat.

Toţi aceştia au însă în spate poveşti de viaţă, mai simple sau mai complicate, iar „Viaţa liberă”, prin campania care va debuta săptămâna viitoare sub titulatura „Destine în derivă”, vă va aduce în prim plan istoriile acestor oameni, dincolo de informaţiile seci din bazele de date. Pasiuni, obiceiuri, întâmplări relevante din viaţa celor dispăruţi în condiţii misterioase, poveşti ale familiilor şi celor care îi cunosc şi care îi aşteaptă înapoi vii şi nevătămaţi. Orice ar putea constitui un alt indiciu care ar avea capacitatea de a se transforma în eventuale piste, atât pentru autorităţi, cât şi pentru opinia publică. Pe parcursul întregii veri, cotidianul nostru, prin Secţia Eveniment, cu ajutorul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, vă va aduce în atenţie un serial de cazuri, altfel decât aţi avut ocazia, până acum, să cunoaşteţi.

Fenomenul dispariţiei de persoane nu este unul nou, dar implicaţiile sunt tot mai diversificate. De aceea, prin demersul nostru, vrem nu doar să dăm o mână de ajutor oamenilor legii în operaţiunile de căutare, dar şi să punem umărul la combaterea fenomenului. Nu în ultimul rând, vă invităm alături de noi pentru a le putea da o speranţă familiilor care mai cred că, într-o zi, cei dragi se vor întoarce acasă.

Citit 1258 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2013 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.