Student găsit mort în cameră

Student găsit mort în cameră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr brăilean de 21 de ani,  Cristian Marius

Dragomir, student în anul II la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, a murit, marţi dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Tragedia s-a petrecut în camera 012 a căminului B, din campusul studenţesc, în care băiatul era cazat. Când a sesizat că este ceva în neregulă, colegul de cameră al lui Marius a solicitat intervenţia Ambulanţei.

„Tânărul de 21 de ani era deja decedat, se pare de câteva ore. Prezenta urme de vărsătură. Este foarte probabil să fi vărsat şi apoi să-şi fi aspirat voma, aceasta fiind cauza morţii. Se pare că victima ar fi consumat alcool, în cursul nopţii precedente”, ne-a informat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Medicul legist care va efectua necropsia este singurul în măsură să stabilească cu exactitate cauza morţii studentului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Cristina Tatulici, oamenii legii aşteaptă, de asemenea, concluziile medicului legist.  

L-am contactat telefonic, ieri după-amiază, pe preşedintele Ligii Studenţilor (LSG) din Galaţi, Dorin Coteţ. Acesta ne-a spus că Marius Dragomir era membru al organizaţiei studenţeşti pe care o prezidează şi că era un băiat liniştit, care se înţelegea bine cu toţi colegii săi şi nu provoca conflicte de nici un fel. Nu avea nici o problemă cu alcoolul, iar situaţia lui şcolară era una normală.

În plus, am aflat că în camera 012 locuiau trei băieţi. Unul dintre ei era plecat  -  acasă, probabil – şi urma să se întoarcă în cămin abia ieri dimineaţă.

Preşedintele LSG a precizat că, în cursul zilei de ieri, colegul de cameră care l-a găsit pe Marius Cristian a fost contactat telefonic. Se simţea probabil bulversat, aşa că părăsise pentru un timp camera în care s-a petrecut tragedia. Totuşi, se pare că a nu a plecat acasă, ci a rămas  în cămin.

Spre seară, la uşa camerei 012 s-au adunat câţiva studenţi care îl cunoscuseră pe Marius Dragomir. Când i-am întrebat ce s-a întâmplat, ne-au răspuns că nu ştiu nimic, pentru că n-au fost acolo şi au aflat târziu despre nenorocire.

De o parte şi de alta a uşii, străjuiau zeci de lumânări aprinse, câteva candele, un buchet de flori şi o icoană. Unii dintre cei care rămăseseră să privegheze ne-au spus că familia lui Marius Dragomir a venit deja la Galaţi.

Potrivit spuselor celor câţiva tineri, ieri după-amiază, doi unchi ai băiatului se aflau la cămin, în timp ce mama lui era la spital, în aşteptarea rezultatelor medicilor.

După-amiază târziu, aproape de lăsarea întunericului, tinerii care îi fuseseră aproape nu se risipiseră din faţa uşii camerei şi aprindeau încă lumânări pentru colegul lor, al cărui destin s-a frânt brusc, la doar 21 de ani.

Citit 2717 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.