Au venit permisele de pescuit sportiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă prohibiţia la pescuit e una dintre veştile ce nu sunt prea bine primite de undiţari, lansetişti şi alţi amatori de…”dat cu băţu-n baltă” la propriu, iată şi o veste mai bună, ce ne-a fost confirmată şi de ing. Vasile Bocăneală, şeful Filialei Galaţi a Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA).

Cei de la ANPA au distribuit mult-aşteptatele permise de pescuit recreativ către   asociaţiile de pescari sportivi. Aşadar,  că cei care au plătit cotizaţiile anuale se pot duce la sediul asociaţiilor din care fac parte pentru a intra în posesia acestor permise, fără de care - conform reglementărilor în domeniu aflate acum în vigoare – carnetele de membru pescar sportiv al unei asociaţii n-ar avea valoare.

La AJVPS Galaţi acţiunea a început

Miercuri, la sediul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Galaţi, de pildă,  acţiunea de eliberare a permiselor de pescuit era  în plină desfăşurare. Aici am aflat că membrii pescari sportivi interesaţi să intre în legalitate în acest mod se pot prezenta la sediul A.J.V.P.S. Galaţi, din strada Brăilei, pentru a-şi prelua aceste permise de pescuit, cu precizarea că pensionarii trebuie să prezinte şi cupoanele de pensie.

Citit 1144 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.