Atenţie cum circulaţi pe Coşbuc! Carosabilul este alunecos
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Atenţie cum circulaţi pe Coşbuc! Carosabilul este alunecos
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asfaltul pe una dintre cele mai circulate artere ale Galaţiului a devenit alunecos în toiul verii! Nu a nins şi nici nu s-a aşternut poleiul pe bulevardul George Coşbuc, dar carosabilul de pe sensul de mers dinspre strada Tecuci spre Bariera Traian este la fel de alunecos ca un patinoar şi asta poate fi remarcat de orice şofer care trece prin zonă şi nu mai reuşeşte să controleze direcţia sau alunecă în frânare. Misterul a fost elucidat de cei de la Primărie, care susţin că vina o au cei de la Ecosal care în jurul prânzului au spălat strada.

„Se pare că asta este cauza. Foarte probabil s-a folosit o concentraţie mai mare de substanţă şi s-a format o peliculă alunecoasă. La această oră, o autospecială a Ecosal s-a deplasat pe Coşbuc pentru a spăla încă o dată asfaltul”, ne-a comunicat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Până când angajaţii Ecosal vor spăla, la propriu şi la figurat, efectele igienizării cu prea mult şampon, recomandăm şoferilor fie să conducă cu maximă prudenţă, fie să ocolească bulevardul George Coşbuc.

 

Citit 2773 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.