Strivit în bătaie din pricina unui gard

Strivit în bătaie din pricina unui gard
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefectura Galaţi ne-a informat că se alătură campaniei „Ora Pământului”, care se va derula pe 28 martie 2009, zi în care oamenii de pe întreg mapamondul vor stinge lumina pentru o oră.

Sâmbătă, începând cu ora 20.30, luminile exterioare şi interioare de la sediu vor fi stinse, Instituţia Prefectului din judeţul Galaţi participând astfel la cea mai amplă campanie de mediu din lume, lansată în 2007 la Sydney, şi care se doreşte a fi un semnal de alarmă împotriva încălzirii globale.

Un gălăţean de 73 de ani a ajuns la Urgenţe, strivit în bătaie de un bărbat cu care se luase la harţă din pricina unui gard.

De fapt, se pare că agresorul se oprise în preajma locuinţei gălăţeanului în etate şi se căznea să smulgă un drug metalic dintr-un gard. Bărbatul internat acum în spital ar fi încercat să-l împiedice pe individ să provoace distrugeri.

Acest lucru l-a costat, însă, foarte scump. Bărbatul care pusese ochii pe bucata de gard şi-a cam ieşit din pepeni şi nu s-a sfiit să dea cu sete în cel care intenţiona să-i pună beţe-n roate. În urma numeroaselor răni pe care le-a suferit în confruntare, septuagenarul a ajuns să fie internat la serviciul de neurochirurgie al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

„Bărbatul a suferit o fractură a osului occipital şi o ruptură de apofiză (un „spin” din zona coloanei cervicale). De asemenea are un omoplat fracturat, pneumotorax şi fracturi ale oaselor antebraţului şi mâinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„În cauză se efectuează cercetări, în vederea identificării agresorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Este foarte posibil ca, data viitoare, gălăţeanul să se gândească  de două ori înainte să ia atitudine. Şi uite aşa s-ar putea să dispară simţul civic. Atât cât încă mai au gălăţenii.

Citit 750 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.