Furt de identitate descoperit, la Evidenţa Populaţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Secţia 5 s-a prezentat joi, la ora 15,30, un angajat al Serviciului Public de Evidenţă Informatizată a Persoanei Galaţi, care a sesizat faptul că la ghişeul de primiri documente s-a prezentat o femeie care a depus acte pentru obţinerea unui nou act de identitate şi există suspiciuni cu privire la identitatea ei.

Individa a fost reţinută ea pretinzând că se numeşte Jana M., nume sub care  a semnat cererea depusă pentru obţinerea unui alt act de identitate. Făcându-se verificări în bazele de date, s-a stabilit că datele de stare civilă precizate de suspectă aparţin Janei B. şi că între fotografie şi fizionomia suspectei există diferenţe clare. S-a stabilit că identitatea reală a suspectei este Veronica F., de 32 ani, din Huşi,  persoană majoră, fără act de identitate.

La propunerea şi instigarea concubinului său Dumitru M., femeia şi-a declarat o altă identitate, cu scopul de a-i facilita bărbatului vânzarea unui apartament din Galaţi, proprietatea soţilor Dumitru M. şi Jana M.. Cei doi erau divorţaţi, iar Jana M. este plecată din ţară, neştiind faptul că fostul soţ intenţionează să vândă apartamentul.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, pentru fals privind identitatea.

Citit 952 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.