Promovare cu Ceauşescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Societatea Românca din UK: Societatea Românca din Marea Britanie îi invită pe românii aflaţi în Regatul Unit să ia parte la următoarele întâlniri ale grupului de discuţii „Dialog cu soclu cultural”, care au loc la Training Link, 57 Phoenix Road, NW1 1ES, Londra, sâmbătă, 28 martie, între orele 14.00-16.00, duminică, 10 mai şi sâmbătă, 6 iunie, în acelaşi interval orar.

* Afiş cu soldaţi români în Washington DC: Marcând cel de-al 60-lea summit, organizat anul acesta în comun de Franţa şi Germania, NATO promovează o campanie vizuală în capitala americană, afişând în metrourile din Washington DC imagini ale trupelor aliate din Afganistan. Fotografiile alese, ilustrează diferite misiuni ale trupelor aliate. Campania are loc în perioada 23 martie - 19 aprilie 2009. Imaginea care reprezintă România a fost făcută în anul 2007 în Qalat, provincia Zabul, în sudul Afganistanului, unde soldaţii români, împreună cu cei americani, conduc o misiune de reconstruire a zonei.

* Promovarea României în Noua Zeelandă: Centrul Cultural Român din Auckland (CCRA), care editează revista “Pagini Româneşti în Noua Zeelandă” şi are sub îngrijire şi Biblioteca “Vlad Muşătescu”, participă duminică, 29 martie, cu o ediţie inedită despre personalităţile României, la Festivalul Internaţional Cultural din Auckland. Cea mai importantă acţiune de promovare a României desfăşurată până acum în Noua Zeelandă se va întâmpla la Standul 38 din cadrul Auckland International Cultural Festival, din War Memorial Park, Wesley, Mt. Roskill, între orele 9.00 am – 5.00 pm. Sunt panouri în culori care îi reprezintă pe Constantin Brâncuşi, pe Gheorghe Zamfir, pe George Emil Palade (deţinător al Premiului Nobel în fiziologie şi medicină), pe vestita gimnastă Nadia Comăneci, pe Vlad Ţepeş, pe dictatorul Ceauşescu sau pe George Enescu. Adăugarea lui Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ana Aslan, Henri Coandă, Alexandra Nechita, O-Zone nici nu mai contează.

* Recital Alexandra Dariescu la Oxford: Pianista româncă Alexandra Dariescu va concerta duminică, 29 martie, începând cu ora 11:15, alături de Sacconi String Quartet, la Holywell Music Room din Oxford.

* Seri româneşti de film la Zurich: Asociaţia studenţilor din Zürich (ASZ), în colaborare cu Ambasada României în Elveţia şi Institutul de Românistică al Universităţii din Zürich organizează vineri, 3 aprilie, o seară de film românesc, la ora 18:30, în clădirea Universităţii.

* Marius Brenciu si Mirela Grădinaru, la Tel Aviv: Tenorul Marius Brenciu şi soprana Mirela Grădinaru interpretează sâmbătă, 28 martie, la Opera din Tel Aviv, rolurile "Rodolfo" şi, respectiv, "Musetta" din spectacolul "Boema" de G. Puccini.

Citit 733 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.