Bilă albă, bilă neagră: Respect pentru cetăţeni

Bilă albă, bilă neagră: Respect pentru cetăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Domnilor politicieni, şefi de instituţii şi preaiubiţi conducători, încetaţi să vă mai bateţi joc de gălăţeni! Zeci de mii de familii au fost sacrificate de CET, în războiul Electrocentrale-Apaterm+Primărie, cu o aroganţă, nepăsare şi ignoranţă greu de descris. Nu contribuabilii sunt vinovaţi pentru dezastrul şi haosul din ograda dumneavoastră. Gălăţenii sunt tocmai cei care v-au susţinut, din punct de vedere financiar, căci lefurile pe care le-aţi încasat, dar şi funcţionarea societăţilor şi a instituţiilor pe care le conduceţi au depins şi au fost posibile datorită lor. Căutaţi vinovaţii în partidele dumneavoastră şi nu-i mai umiliţi pe cetăţenii acestui oraş, obligându-i să se spele în lighean, cu apă încălzită la aragaz. Electrocentrale Galaţi merită, din plin, o bilă neagră.
Bilă albă pentru Consiliul Judeţului Galaţi, care, după îndelungi sesizări şi adrese din partea gălăţenilor, de-a lungul vremii, a decis ca, imediat după finalizarea modernizării Grădinii Zoologice, să pună la dispoziţia oamenilor mijloace de transport în comun pentru a putea vizita Parcul Zoo. Până acum, doar cei ce deţineau un autoturim aveau şansa să admire animalele sălbatice din Pădurea Gârboavele, astfel că mulţi bunici, părinţi şi copii nu au avut niciodată posibilitatea să treacă pragul Grădinii Zoologice.

Citit 10116 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2013 15:49

3 comentarii

 • postat de CLI
  Vineri, 09 August 2013 05:22
  62.107.23.***
  Si @lordONE si @ Mateescu au dreptate , ambele societati au reteaua svaiter . Intrebarea care se impune este ,de ce acei cetateni care sunt cu plata la zi trebuie sa sufere ? De ce nu se implica administratia locala in separarea consumatorilor , prin hotarari si chiar prin dirijarea a o parte din subventii.Daca rai platnicii nu vor fi scosi din sistem ,fenomenul persecutarii si nedreptatirii celor care platesc ,se v-a perpetua la nesfarsit ,sau se v-a sfarsi odata cu falimentul sistemul hipercentralizat mostenit de la comunisti. Cine nu-si permite costurile ,nu consuma ,sau se muta acolo unde-i permite punga.
  0
  0
  Raportează
 • postat de LordONE
  Marți, 06 August 2013 08:37
  213.233.88.***
  @mateescu - electrocentrale nu au zeci de km de tevi/conducte - ei sunt doar cei care livreaza agentul termic in sistem....cred ca apaterm livreaza apa calda
  0
  0
  Raportează
 • postat de mateescu
  Luni, 05 August 2013 20:33
  92.80.181.***
  Electrocentrale Galati ar trebui sa-si mai si modernizeze zecile de km de conducte a caror termoizolatia este ferfenita si din care curge apa fierbinte peste tot ca prin sita!
  Cata pierdere pe traseele de conducte aflate in paragina ……… tot populatia o suporta.
  Caci atata timp cat cheltuielile cu intretinerea acestor conducte / instalatii sunt mai mari decat veniturile aduse , e clar ca Electrocentrale SA iese in pierdere, ceea ce tot in buzunarul cetateanului de rand, (contribuabilul cel amarat, in capul cui se sparg toate) se reflecta pana la urma-adica noi platim si ce consumam si ce se pierde pe traseu, datorita vechimii conductelor. Asa ceva nu se poate tolera la nesfarsit.
  Ori se fac investitii care sa reabiliteze reteaua de conducte si sa elimine pierderile, ori sa le taie si sa le duca la fier vechi, in caz contrar cheltuielile vor fi din ce in ce mai mari, pierderile si mai mari si, Doamne fereste, cine stie ce nenorocire se mai poate intampla datorita apei fierbinti, sub presiune, care poate fi scapata de sub control oricand si in orice punct de pe traseu!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.