V-aţi petrece o zi cu primarul Marius Stan?

V-aţi petrece o zi cu primarul Marius Stan?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre motivele de nemulţumire şi reproş ale gălăţenilor faţă de actuala administraţie este că nu se pot întâlni faţă în faţă cu primarul Marius Stan, pentru a-şi spune păsurile. Deşi sunt asiguraţi că doleanţele lor ajung în atenţia edilului urbei, unii gălăţeni nu sunt încântaţi de faptul că doar viceprimarul Radu Cosca are program de audienţe. La capătul opus al ţării, cetăţenii Aradului au posibilitatea de a petrece, în fiecare miercuri, „o zi cu primarul”. Gheorghe Falcă ba chiar şi să facă sport alături de edilul-şef. Iniţiat în 2007, programul “O zi cu primarul” le oferă locuitorilor municipiului Arad ocazia de a cunoaşte administraţia locală şi competenţele primarului. După ce, în prima parte a zilei, iau parte la activităţile de pe agenda edilului-şef, după-amiaza arădenii pot vizita cluburile sportive în cadrul programului ”Alege sportul cu primarul”. Este vorba de o acţiune de promovare a cluburilor sportive din municipiu, prin care se doreşte atragerea copiilor către sport. Primăria Arad merită cu prisosinţă o bilă albă. E clar cui revine bila neagră – primăriei Galaţi.

Citit 10418 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 16:37

6 comentarii

 • postat de alter ego
  Luni, 16 Septembrie 2013 01:16
  78.97.221.***
  Am fost in audienta pentru a construi pe proiect educational Regio ceva intr-o zona aglomerata din Galati, deschis catre comunitate si primarul nu m-a primit iar vicele si consilierii - pusti din birou radeau pe burta de proiect. Rusine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetateanul revoltat
  Sâmbătă, 17 August 2013 08:55
  109.98.107.***
  Curata nesimtire din partea domnului primar! L-am ales ca sa ne reprezinte si sa ne asculte parerile si nevoile dar, face "urechea toaca" si-si vede de interesele personale si ale ciracilor sai.
  Statutul alesilor locali si legea bunului simt, obliga alesii locali sa acorde audiente si sa prezinte, trimestrial, rapoarte in fata consiliului local si a cetatenilor. Cand a facut asa ceva? Cat il mai tinem sa-si faca interesele meschine si sa ne sfideze?
  0
  1
  Raportează
 • postat de marius
  Luni, 12 August 2013 23:25
  109.166.138.***
  Da ma da noi putem bea o cafea cu linge blide costache.Cine mai are o cafea cu costache in Romania.Marele purtator de jeg ne face declaratii in numele lu'stan.Sa il lasam insa o perioada ca are deces in familie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Luni, 12 August 2013 18:51
  5.13.199.***
  Galati nu e arad iar falca ala trebuia sa fie la parnaie de mult nu sa umble la intalniri
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean care plateste taxe.
  Luni, 12 August 2013 16:42
  5.13.209.***
  Dupa titlu: Nu stiam ca a castigat recent titlul de Miss sau Mister Sexy Univers!

  Dupa atitudine:
  - a fost ales de PNL pentru a reface imaginea distrusa de camarila lu' Base contra senatorilor Dobre si Pacuraru.
  - a fost ales de galateni pentru programul PNL si USL: viata mai civilizata, mai multe locuri de munca in Galati, revigorarea ... ... ... . Stiind distrugerile camarilei Base&PDL&Co, avea, normal, toate sansele !

  Dupa realizari:
  - nu ma pricep la footbol dar inteleg doar ca Otelul (unde a fost sef) a intrat in faliment!
  - sotia a cumparat Olimpicul, mai are ceva de cumparat in program;
  - mai are consilieri de prima mana: puscariabili, activisti de P.C.R. (de ieri si de azi);
  - a impus o gasca de Bucale la treburile executive (galatenii puteau): city manager, sefi precum Dinu, ... .;
  -- pe cine au ales asti "specialisti" sa rezolve (cunosc doar sistemul de investitii): "maestri de bucale' : fata lu Piturca, ... , ... , ;
  - Rezultat? mii de galateni cu familii cu tot bagati in insolventa si faliment. Inclusiv personal.

  OAMENII CARE AU PROBLEME NU POT AJUNGE LA EL;
  TITLURI DE MISS/MISTER NU ARE;

  Nici macar nu mai am reticente sa refuz ASTAZI o solicitare de dialog. Imi este mila de mine daca m-asi cobori la un asa minim nivel pentru a discuta macar probleme personale.
  0
  1
  Raportează
 • postat de cetatean platitor de salarii inclusuv celor care dorm
  Luni, 12 August 2013 12:42
  193.230.156.***
  Nu mai faceti comparatie cu activitatile fuctionarilor publici din conducerea Aradului si cei din conducerea Galatiului.Atata timp cat primarul Galatiului nu sta de vorba cu cetatenii direct, fara sa puna o bariera intre el si cetateni, acesta nu va avea o imagine clara asupra realitatii pentru ca este inconjurat de pupincuristi.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.