Turci sub saltea, prinşi la frontieră (VIDEO)

Turci sub saltea, prinşi la frontieră (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

11 cetăţeni turci, ascunşi într-o rulotă, au fost descoperiţi de către poliţiştii de frontieră din Galaţi la controlul vamal. Turcii  şi-ar fi dorit să ajungă în Germania şi Franţa cu ajutorul unui conaţional care avea documente de rezidenţă în Germania, dar şi al unei femei cu cetăţenie germană.

„La Punctul de Trecere al Frontierei Oancea, din judeţul Galaţi, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, la volanul unei autorulote, un cetăţean turc, rezident în Germania însoţit de o femeie cu cetăţenie germană. La controlul maşinii, lucrătorii vamali din cadrul Biroului vamal Oancea şi poliţiştii de frontieră au descoperit în partea din spate a autorulotei, ascunşi sub o placă 11 bărbaţi", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Poliţie de Frontieră Galaţi.

Cei de la Poliţia de Frontieră au mai spus că turcii, cu vârste cuprinse între 20 şi 46 ani, au intrat legal în Republica Moldova şi intenţionau să tranziteze ţara noastră cu destinaţii precum Germania şi Franţa.

"În acest moment, cetăţenii turci sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei, respectiv trafic de migranţi", se mai arată în comunicat.

Citit 911 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.